Vil beholde Johnstone

Ason Villa-manager Steve Bruce har latt seg imponere av den innleide United-keeperen.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstone, som lørdag kan feire sin 24-årsdag, har hatt stor suksesss siden han tidlig i januar ble sendt til Villa Park på lån for resten av sesongen.
Han tilrev seg umiddelbart plassen mellom Birmingham-klubbens stenger, og i det siste har han holdt nullen i fire av fem kamper.

Johnstone, som ennå ikke har fått en eneste obligatorisk kamp for United, har vært så overbevisende at manager Steve Bruce har bestemt seg for å gjøre et forsøk på å overtale José Mourinho til å gå med på en forlenget låneavtale for den unge keeperen.

– Forskjellene på ham nå og da er åpenbare, forteller han, og forklarer hvordan Johnstone har vokst inn i rollen som klubbens førstekeeper.

– Han er blitt mer komfortabel, noe som kommer av spilletid. Vi har rett og slett gitt ham en plattform å utfolde seg på. Dersom det skulle finnes en mulighet til å få benytte ham mer neste sesong, vil jeg ta imot den med glede, sier den gamle midtstopperkjempen til nettstedet, og røper at han vil ha en samtale med Mr. Mourinho «når tiden er inne for det».

P.S.: Siden debuten mot Tottenham i FA-cupen den 8. januar, har Sam Johnstone spilt hvert eneste minutt av Aston Villas 13 kamper i Championship.

Powered by Labrador CMS