Johnstone debuterte

Resultatmessig ble det ingen god helg for Uniteds utlånte.

Publisert Sist oppdatert

Burnley 2-0 Yeovil

Det ble nederlag og dermed ingen minneverdig debut mellom stengene for Yeovil-utlånte Sam Johnstone. Selv gjorde 20-åringen en solid opptreden med flere kvalifiserte redninger, men ubeseirede Burnley – med ex-Red Tom Heaton mellom stengene, var rett og slett litt bedre enn de nyopprykkede.  Resultatet ble da også deretter.

QPR 1-0 Ipswich

Ryan Tunnicliffe kom inn i pausen for bortelaget, men klarte ikke å markere seg noe spesielt på Loftus Road. Vertene var klart best, men likevel så det lenge ut til at «traktorguttene» skulle få med seg det ene poenget. Men så, helt på tampen, dukket en viss Hitchcock opp foran Ipswich-kassen. Der sørget han for thrilleravslutning ved å pirke en keeperretur over målstreken.

Carlisle 0-4 Coventry

Kanskje like greit for Reece James at han ikke var i troppen, for Carlisle fortsatte sin grusomme sesonginnledning. Etter forrige ukes 0-4-nederlag for Bradford, var det et visst håp om bedring når Coventry kom på besøk. Men det var fånyttes. Isteden ble det 0-4 for andre uke på rad! Når vi så legger til at forrige hjemmekamp endte med 1-5 mot Leyton Orient, får vi samtidig en følelse av at Carlisle neppe er 100 prosent fornøyd med tingenes tilstand.

 

Powered by Labrador CMS