Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2

Kåret til banens beste i sin første seniorkamp

Publisert Sist oppdatert

United-unggutt Reece Devine er på utlån i St. Johnstone, som allerede er i gang med sin sesong i Skottlands øverste divisjon.

Lørdag ettermiddag fikk 19-åringen sine aller første spilleminutter på seniornivå, da han fikk tillit fra start i St. Johnstones ligaåpning borte mot Ross County i det skotske høylandet.

Det må sies å ha blitt en god opplevelse for Devine, selv om han og lagkameratene måtte finne seg i ta med seg bare ett poeng hjem, etter det målløse oppgjøret.

Devine, som spilte venstre vingback, klarte nemlig ikke bare å skaffe et straffespark for sitt lag, han ble også kåret til banens beste spiller, ifølge Manchester Evening News.

Hibernian v St Johnstone - Scottish Cup Final
REGJERENDE CUPMESTER: Callum Davidson ledet St. Johnstone til seier i den skotske cupen foregående sesong. Nå lar han seg imponere av Uniteds unge back, Reece Devine.

Etter kampen vanket det også ros fra trener Callum Davidson, som likte det han så:

– Jeg synes han var briljant. Det skal han ha ros for, fordi dette var hans første seniorkamp, sier St. Johnstone-sjefen.

– Han kom fra Manchester United og lå litt bak resten, men han har jobbet ekstremt hardt for å forbedre seg. Du kan se at han har evnen, at han har farten. Han kommer til å være en trussel for oss. Dette var en virkelig god prestasjon.

Neste mulighet til å vise seg frem kommer allerede torsdag, når Devine og lagkameratene møter den tyrkiske storheten Galatasaray i Europa League-kvalifiseringen.

St. Johnstone spiller kontinental fotball etter å ha vunnet den skotske cupen foregående sesong.

Powered by Labrador CMS