Tap for Henríquez

DE UTLÅNTE: Manchester Uniteds chilenske spisstalent fikk det ikke til lørdag.

Det er landskamper som står i fokus denne uken, men det spilles også klubbfotball i lavere divisjoner rundt om i Europa.

Én av de som har spilt denne helgen er Ángelo Henríquez og hans Real Zaragoza, som spilte borte mot Real Jaén.

Det gikk ikke bra for Henríquez og co, og til pause lå de under 2-0 etter to scoringer av hjemmelagets Quesada. I andre omgang økte Curto ledelsen, og kampen endte 3-0 til Real Jaén. Uniteds utlånte spiss ble byttet ut etter 67 minutter, på stillingen 2-0.

Henríquez regnes som et meget stort spisstalent, og har vært en av Zaragozas aller beste spillere denne sesongen. Det spanske laget er imidlertid i dårlig form, og står nå med tre strake tap i serien. De ligger dermed plassert på en 16. plass, kun ett poeng over nedrykksstreken i Liga Adelante.