Norwood utvist

Oliver Norwood fikk direkte rødt kort for Scunthorpe lørdag. Les hvordan det gikk med Uniteds leiesoldater her.

Norwich 2-1 QPR

Ritchie De Laet var tilbake i Norwichs startellever da de tok i mot QPR på Carrow Road. Han ble byttet ut på stillingen 1-0 etter 57 minutter. To minutter senere, tilfeldig eller ikke, utliknet QPR med en scoring av Luke Young. 20 minutter før slutt dukket Grant Holt opp foran mål og sikret hjemmelaget tre poeng.

Peterborough 1-1 Middlesbrough

Ryan Tunnicliffe startet på benken for hjemmelaget, men kom inn ti minutter ut i andre omgang. Han klarte ikke å markere seg nevneverdig da Peterborough tok et viktig poeng mot topplaget Middlesbrough. Bortelaget hadde tatt ledelsen minutter før Tunnicliffe kom på banen, men en scoring ni minutter slutt ga poengdeling.

Scott Wootton er fortsatt kneskadet og var ikke med i troppen.

Hull City 2-3 Burnley

Hull og Robert Brady ledet 2-0, men Burnley kjempet seg tilbake i kampen og avgjorde med en scoring tre minutter på overtid. Brady ble byttet ut da det gjensto tre minutter av kampen, og hadde blant annet et godt skudd like før pause. Brady var tilbake i startelleveren som erstatter for suspenderte Aaron McLean.

Leeds 1-2 Barnsley

Daniel Drinkwater fikk 25 minutter på banen som innbytter for Barnsley i deres borteseier mot Leeds. Han markerte seg ikke noe særlig, men bidro til at Barnsley klarte å ri i land seieren.

Notts County 3-2 Scunthorpe United

Oliver Norwood ble utvist etter en drøy time for Scunthorpe, og må nå se de tre neste kampene fra tribunen. Det røde kortet blir beskrevet som svært strengt, og de fleste ble overrasket da dommeren viste han ut. Med ti mann ble det vanskelig for Scunthorpe som slapp inn to mål etter utvisningen, og gikk på et surt 3-2-tap. Sam Johnstone sto i mål for gjestene, og gjorde alt i alt en god jobb.

Joshua King var ikke i Borussia Mönchengladbachs tropp i deres 3-0-seier mot Köln, mens Bebe fortsatt er skadet.