Ajose i storslag

Bury-angriperen disket opp med to nettkjenninger i 3-0-seier. Her kan du lese hvordan Manchester Uniteds leiesoldater presterer.

Football League Two

Nicky Ajose er en populær mann på Gigg Lane, og angriperen blir neppe noe mindre populær etter helgas oppvisning mot stakkars Oxford. Bury ga seg ikke før det stod 3-0 på lystavlen, og mye av æren for den solide seieren mot de blåkledde gjestene, skal tilskrives 19-åringen. Leiesoldaten scoret sitt første etter bare minuttet spilt, var tredje sist på Burys andre scoring, og fastsatte selv sluttresultatet til 3-0 med sin andre scoring etter 70 minutter. Ajose står nå oppført med syv scoringer på sine 14 starter i Greater Manchester-klubben. Bury ligger forøvrig på en fin-fin 4.plass etter trepoengeren.

Premier League

Riktignok var han med Blackburn-troppen som reiste til London, men Mame Biram Diouf fikk ikke spilletid da Rovers hjalp Manchester United ved å holde Arsenal til 0-0 på Emirates. Senegalseren har fått 16 kamper fra start, og står oppført med tre mål.

Tom Cleverley fikk sin tolvte kamp fra start, og var god – igjen – da Wigan og Tottenham broderlig delte poengene på DW Stadium. Midtbanesliteren var nære ved å score sitt femte for sesongen, men en Gomes i full strekk fikk slått til corner. Kampen endte 0-0.

Danny Welbecks Sunderland gjestet Manchester City søndag ettermiddag, men det ble ikke noe hyggelig gjensyn med Manchester for den utlånte spissen. City kjørte over Black Cats og vant til slutt 5-0. Sunderland var svært tamme offensivt, og Welbeck fikk til lite, selv om han spilte hele kampen.

Championship

Hull lå og snuste på Play Off-plass før kampen mot Millwall, men Corry Evans & Co måtte se seg forbigått av gårsdagens motstander etter 1-0-nederlaget. Yngste blad Evans fikk sin ellevte start for sesongen, men hadde en anonym dag på jobben. Nå ligger «The Tigers» på en ellevteplass med 56 poeng. Det er fire poeng opp til Reading, som i skrivende stund innehar den siste Play Off-plassen.

Portsmouth og Ritchie De Laet hadde gått av banen uten baklengs i åtte av sine ni siste kamper før oppgjøret på Madejski, men måtte plukke to baller ut av nettet i 2-0-tapet for Reading. De Laet fikk sin 14. start for Pompey, og kom i dommerens bok for en takling. Steve Cotterills gutter ligger på 13.plass.

Watford lå under 1-0 til pause mot Coventry etter en tafatt førsteomgang. Et av grepene manager Malky Mackay gjorde i hvilen, var å sette inn Danny Drinkwater. Midtbanemannen klarte ikke forhindre at Coventry vant 2-0, men 21-åringen hadde et fint innhopp. Innhoppet gjør at han nå står oppført med totalt syv kamper i Watford-trøya. The Hornets ligger på 10.plass.