Ajose i storslag

Nicky Ajose scoret sitt femte mål på fire kamper. Les hvordan Uniteds utlånte spillere presterer.

Premier League

Blackpool – Wigan 1-3

Tom Cleverley spilte hele kampen da Wigan i går tok en livsviktig seier på Bloomfield Road. Hugo Rodallega, Charles N’Zogbia og Mohamed Diamé stod for målene som sørget for at Wigan krøp over nedrykksstreken med fem kamper igjen å spille. Blackpool havnet etter gårsdagens kamp under streken, og Ian Holloways menn må virkelig snu den negative trenden for å kunne overleve i Premier League.

Championship

Birmingham – Sunderland 2-0

Sunderland gikk på sitt fjerde strake tap da de tapte 2-0 borte mot Birmingham. Danny Welbeck spilte 70 minutter før han ble erstattet av Liam Noble, men greide ikke å sette sitt preg på kampen. Sunderland har kun tatt ett poeng på de siste ni kampene, og er nå nærmere nedrykk enn europacupspill.

Hull – Doncaster 3-1

Corry Evans, som tidligere denne uken skal ha blitt enig med Hull om en permanent overgang, spilte hele kampen for Hull i The Tigers’ 3-1 seier hjemme mot Doncaster lørdag. Hull ligger to poeng bak Leeds, som for øyeblikket innehar den siste play-off-plassen. Det gjenstår fire serierunder i The Championship.

Cardiff – Portsmouth 3-0

Ritchie De Laet er fast innslag i Pompeys forsvar, og spilte hele kampen borte mot topplaget Cardiff i helgen. Dessverre for belgieren og hans lagkamerater ble Cardiff før tøffe på Cardiff City Stadium, og hjemmelaget vant kampen hele 3-0. Portsmouth ligger på en 14. plass på tabellen, og har i realiteten lite å spille for de siste rundene.

Leeds – Watford 2-2

Daniel Drinkwater begynte på benken for Watford på Elland Road, men kom inn for en skadet Ross Jenkins allerede etter en halvtime. Det stod lenge 0-0 i Leeds, men de siste 20 minuttene eksploderte kampen, og lagene scoret to mål hver. Watford ligger på en 13. plass på tabellen, mens Leeds ligger på en sjuendeplass.

League Two

Bury – Barnet 2-0

Nicky Ajose har hatt en meget god sesong i Bury, og hadde før helgens kamp scoret fire mål på de tre siste kampene. Og i går var han frempå igjen da han sendte Bury i ledelsen etter 16 minutter av kampen mot Barnet. Ajose snappet opp et gjennomspill fra Kyle Bennett og sende ballen i mål forbi Barnet-keeper Liam O’Brien. Ajose la også innlegget til Burys 2-0-mål, som ble scoret av Mike Jones. Bury ligger på en andreplass på tabellen, og har stø kurs mot opprykk til League One.

Verken Mame Biram Diouf (Blackburn) eller Federico Macheda (Sampdoria) var med i sine lags tropper denne helgen. Blackburn tapte 2-0 borte mot Everton, mens Sampdoria tapte 3-0 mot Milan på San Siro.