Ajose fortsetter storspillet

Den lovende angriperen storspiller i Bury-trøya. Les rapport på Manchester United-leiesoldatene her.

Publisert Sist oppdatert

Nicky Ajose var svært toneangivende i Burys 4-2-seier borte mot Macclesfield. Først regisserte angriperen en scoring, deretter gjorde han alt selv og sendte Bury opp i 3-0. Angriperen står dermed oppført med syv scoringer for klubben fra Greater Manchester.

Sampdoria-utlånte Federico Macheda har fått rikelig med spilletid siden hjemkomsten til støvellandet. Dog var det lite unggutten kunne gjøre for å forhindre 2-0-tap i bortemøtet med Udinese.

Tom Cleverley har endelig ristet av seg skaden som har holdt ham ute den siste måneden, og midtbanemannen kom inn som reserve og spilte de siste 23 minuttene for Wigan i 4-3-seieren mot Blackburn. Mame Biram Diouf fikk på sin side den siste halvtimen for gjestene, og angriperen markerte seg med et godt skuddforsøk.

Yngste blad Evans, Corry, spilte hele kampen for Hull i 5-1-nedsablingen av Scunthorpe. James Chester og Cameron Stewart, begge med fortid i Manchester United, spilte også oppgjøret.

Danny Drinkwater fikk tillit fra start i Watford-debuten, men måtte ta til takke med 52 minutters spill i 1-0-nederlaget mot det gamle storlaget Nottingham Forest. Gutten med det fengende etternavnet er lånt ut for resten av sesongen.

Joe Dudgeon, også han lånt ut for resten av sesongen, var ikke i aksjon for Carlisle.

Sunderland-leiesoldat Danny Welbeck er fortsatt ute med skade i kneet, og forventes tilbake først i slutten av mars-måned.

Powered by Labrador CMS