Gjør seg klar til United-spill

Nick Powell har gjort seg populær på DW Stadium, der vi snakket med Wigan-fansen om 19-åringen.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag spilte Nick Powell en god kamp mot Rubin Kazan i Europa League, og han scoret målet som sikret Wigan ett poeng. Det var et flott mål også, og Owen Coyle var full av lovord om ungutten.

– Etter sesongen med oss vil han være god nok til å konkurrere om en plass på United. Han har mye å forbedre seg på, noe han vil si selv også, men han har ferdighetene. Han er en så talentfull gutt, og jeg ønsker å få det beste ut av ham.

– Jeg gir ham en plattform, og litt visdom fra min egen spillerkarriere, men han må pushe seg selv, og en kunne se på hans prestasjon (mot Rubin Kazan, journ.anm.) at han gjør det.

Også på tribunen på DW Stadium var det mange med stor tro på Powell. Undertegnede var til stede på kampen, og Powell fikk med rette mye skryt fra gjengen som satt rundt Wigans innbytterbenk.  Tony Parr, en supporter som har sett Wigan i årevis, kunne fortelle sin norske sidemann at han var svært fornøyd med Powell.

– Jeg liker Powell, det gjør jeg virkelig! Han har en viss klasse over seg. Vi har hatt god nytte av ham, og det kommer sikkert United til å få når han reiser tilbake også, sa Parr, som rett etterpå pekte febrilsk ut på gressmatta der Powell med en lekker dragning illustrerte litt av den klassen Parr nettopp hadde beskrevet.

– Jeg tror han kommer til å spille for England!

Parr var ikke den eneste som uttalte seg positivt om lånesoldaten. Tiåringen Nigel røpet i pausen at han ønsket seg Nick Powell-drakt, noe pappa Mark var tilbøyelig til å gå med på selv om Powell bare er på lån.

Tony Parr, Wigan
Tony Parr, som var artikkelforfatterens sidemann under Wigan-Rubin Kazan, har svært stor tro på Nick Powell.

– Han er virkelig god. Han har vært vår beste spiller i Europa, forhåpentligvis fortsetter han utviklingen. Han ser allerede ut til å trykke mer til i duellene enn han gjorde da han kom, så vi gjør han klar for dere! sa pappa Mark videre.

Powell selv er beskjeden angående egen innsats hittil, men er fornøyd med å spille i Europa League for Wigan.

– Min totalvurdering av tiden min i Wigan er at det har vært middels – jeg har hatt et par gode kamper, et par dårlige og et par som har vært OK. Jeg har fått målene mine i Europa heller enn i ligaen, og jeg tror jeg må begynne å score i ligaen siden vi der ikke får de poengene vi trenger, sa Powell ifølge Sky Sports.

– Men det (å spille i Europa, journ.anm.) hjelper meg, spesielt siden United spiller i Europa. Forhåpentligvis kommer jeg tilbake til United og får spille i Europa. Alle ønsker å spille i Europa, enten det er Europa League eller Champions League, avsluttet Powell.

Skal vi tro Coyle og Wigan-fansen har Powell gode sjanser til europacupspill for Manchester United.

Powered by Labrador CMS