Avansementet i fare

Powells Wigan tapte, mens utslåtte Bébé burde fikset seier mot Fiorentina.

Publisert Sist oppdatert

Nick Powell, som nettopp har fått en ny lagkamerat (se linken til venstre), startet igjen for Wigan i Europa League-kampen mot Zulte Waregem.

Med seier ville Wigans avansement fra gruppe D være sikret, men slik skulle det ikke gå. Leon Barnett gav Wigan ledelsen, og det så bra ut for Latics, men i det 36. minutt utlignet Thorgan Hazard for bortelaget.

Powell var involvert i mye for Wigan, og hadde noen brukbare forsøk som gav arbeid til Zulte-keeperen, men klarte ikke å komme på scoringslisten denne gangen. Han fikk seg derimot et gult kort etter å ha kjeftet på den ene assistentdommeren etter å ha blitt snytt for et frispark.

I sluttminuttene scoret Junior Malanda vinnermålet for Zulte Waregem, og plutselig mistet Wigan initiativet i kampen om avansementet. Wigan står med fem poeng før bortekampen mot Maribor, som har fire poeng. Etter torsdagens seier har Zulte Waregem sju poeng, og går videre med poeng i siste hjemmekamp mot gruppevinner Rubin Kazan. Wigan er altså avhengig av seier i siste kamp, i tillegg til at Rubin Kazan må vinne i Belgia.

bebe

Powell spilte hele kampen for Wigan, mens Bébé fikk en time.

Powered by Labrador CMS