90 minutter mot ulvene

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen da Scunthorpe vant på straffekonkurranse mot Wolves’ U21-lag.

Publisert Sist oppdatert

Mannen Cameron Borthwick-Jackson står ved siden av på bildet over, er ikke lenger hans manager. Nick Daws måtte gå, og Stuart McCall har kommet inn.

I McCalls første kamp som manager, så var ikke en gang Borthwick-Jackson på benken – muligens pga en liten skade. I EFL Trophy-kampen mot Wolverhamptons U21-lag var han derimot med, og han spilte hele kampen mot U21-laget til klubben han for to sesonger siden hadde et ganske mislykket låneopphold i.

Det hele endte 0-0, før Scunthorpe vant straffesparkkonkurransen som i denne turneringen utkjempes om det er uavgjort etter 90 minutter, og som da gir ett ekstra poeng. Vår mann var ikke blant spillerne som tok straffespark i straffekonkurransen.

I lokalavisa kan en stemme over hvor godt spillerne gjorde det, og der har Borthwick-Jackson fått 5.9 i gjennomsnitt – og er med det nummer 10 av 14 på laget.

Så spørs det om det var nok til å spille seg inn på McCalls lag når helga kommer. Da kommer Rochdale på besøk til Glanford Park.

Kieran O’Hara fikk hvile da Macclesfield vant på straffekonkurranse mot Blackpool.

CBJ: Her fra tida i Wolves.
CBJ: Her fra tida i Wolves.

Willocks sjef måtte gå

Det var ingen andre som var i aksjon i denne midtuka, men vi kan jo også ta med oss at det har skjedd nok en managerendring som potensielt kan påvirke en av våre utlånte.

Alan Stubbs, som mange av dere sikkert husker fra Everton, hadde bare vært manager i St. Mirren i noen måneder, men har ikke imponert verken resultatmessig, spillemessig eller på overgangsmarkedet – vi husker blant annet en supporter som snakket om Matty Willock som den eneste signeringen som hevet førsteelleveren.

Nå har Stubbs måtte gå, og dermed får Willock & co en ny manager å forholde seg til.

Powered by Labrador CMS