King på scoringslisten

Preston-utlånte Joshua King kom inn fra benken og sørget for både assist og scoring.

Publisert Sist oppdatert
Nordmannen entret banen 20 minutter før full tid, på et tidspunkt da Preston ledet 3-0 og allerede var på god vei til Ligacupens 2. runde på bekostning av League Two-klubben Stockport.
Men King ville mer enn bare å være med på å cruise inn til en grei cupgevinst. Bare to minutter etter sin inntreden stormet han forbi det som var av Stockport-spillere og la ballen til rette på lagkamerat Hayes’ tallerken til 4-0, før han kvarteret senere selv fant nettmaskene til sitt første mål i Preston-trøyen. Det 18 år gamle stortalentet utnyttet da et langt fremspill fra egen keeper, stakk igjennom et sovende hjemmeforsvar, og avsluttet kaldt og klinisk ved å skru ballen elegant rundt Stockports sjanseløse sisteskanse.

Dobbel United-suksess

Men det var ikke bare Joshua King som markerte seg hos Darren Fergusons mannskap i tirsdagens kamp på Edgeley Park. Den andre av Uniteds to leiesoldater i Preston, Matthew James på sentral midtbane, var kveldens beste aktør, og satte blant annet inn 2-0-scoringen med en vakker enkeltmannsprestasjon. 13 minutter ut i 2. omgang dro han ballen rundt og forbi en Stockport-forsvarer, og prikket i neste øyeblikk inn baen med en kald avslutning fra like innenfor hjemmelagets 16-meter.

En fin seier for Preston, som virkelig trengte en oppsvinger etter sjokknederlaget i lørdagens ligaåpning hjemme på Deepdale.

Powered by Labrador CMS