Hernández-start = Hernández-mål

DE UTLÅNTE: Vår favorittmeksikaner scoret for Real Madrid. Les hvordan de utlånte gjorde det her.

Publisert Sist oppdatert

Alt fokuset er på byderbyet mot City denne helgen, men flere av våre utlånte har også vært i aksjon.

Lørdag 11. april

Derby County 1-1 Brentford

Jesse Lingard startet på benken for Derby i denne svært viktige kampen mot Brentford, men Derby slet tungt, og Lingard kom inn det siste kvarteret i håp om at han skulle sette fart på The Rams. Akkurat det gjorde han egentlig ikke, men de utlignet på overtid, så for sikkerhets skyld gir vi all æren til Lingard selv etter et innhopp helt på det jevne.

Tottenham Hotspur 0-1 Aston Villa

Tom Cleverley spilte hele kampen da Tim Sherwoods Aston Villa vant 1-0 på White Hart Lane. Cleverley bidrar med det til å hjelpe United mot en topp fire-plassering – ikke at vi har fryktet Tottenham så mye i den kampen.

Cleverley fikk av flere skryt for sitt harde arbeid på Villa-midtbanen, og det er flere som påpeker at han ser mye bedre ut under Sherwood. Everton skal fortsatt være interessert i å signere Cleverley i sommer.

Aston Villa v Leicester City - Premier League
NEPPE I UNITED NESTE ÅR: Tom Cleverley.

Bolton Wanderers 1-2 Norwich City

Ben Amos er tilbake etter lånet i Bolton, men Saidy Janko er fortsatt i Bolton, og han startet på benken i denne kampen som strengt tatt egentlig var viktigere for bortelaget Norwich enn for Bolton. Han kom inn i sluttminuttene, men fikk ikke være med på så mye annet enn at Norwich scoret vinnermålet. Det er uansett ingenting som tyder på at baklengsmålet var hans feil!

Nottingham Forest 0-1 Huddersfield Town

Reece James har sitt andre Championship-lån denne sesongen, og er nå i Huddersfield, som lørdag møtte Nottingham Forest på selveste City Ground.

James fikk tøff motstand på sin side i kantspilleren Chris Burke, og han skal heller ikke ha fått mye hjelp fra lagkameratene. Derfor skal James periodevis ha slitt, men  galt gikk det tydeligvis ikke siden Huddersfield gikk seirende ut av denne tøffe kampen uten å ha sluppet inn mål.

Manchester United v Los Angeles Galaxy
TØFF MOTSTAND: Reece James (her mot Los Angeles Galaxy under sommerturneen).

Sheffield Wednesday 1-1 Charlton Athletic

Will Keane sliter fortsatt litt med ankelen, og var ikke med i Sheffield Wednesday-troppen til dette ikke så altfor betydningsfulle oppgjøret på Hillsborough. Uten Keane ble det uavgjort 1-1 etter at uglene fra stålbyen ledet nokså lenge før Charlton utlignet med et kvarter igjen på kampuret.

Barnsley 1-1 Chesterfield

En viktig kamp for begge lag i kampen om å oppnå play-off denne sesongen, og Ben Pearson spilte hele kampen for Tykes i sin vante midtbanerolle. Chesterfield ledet lenge, men kort tid etter et Barnsley-dobbeltbytte kom utligningen. 1-1 ble også sluttresultatet. Det resultatet er egentlig ikke godt nok for hjemmelaget, som neppe får sjansen til å ta steget opp en divisjon gjennom play-off.

Preston North End 1-1 Bristol City

Toppoppgjør på tredje øverste nivå, der opprykket omtrent er klart for Bristol City, mens Sam Johnstones Preston fortsatt er i en tøff kamp om å sikre seg opprykket. Preston tok ledelsen, men Bristol City utlignet rett etterpå, men 1-1 er ikke noe dårlig resultat mot slik motstand. Hovedrival MK Dons spilte 0-0, og derfor var dette ene poenget et langt steg mot direkte opprykk for Johnstone & co.

Johnstone virker å ha imponert igjen for Preston, og har av flere blitt omtalt som banens beste.

Sam Johnstone
GOD BURVOKTER: Sam Johnstone.

Real Madrid 3-0 Eibar

Javier Hernández spilte for en gangs skyld en hel kamp for Real Madrid, og da gikk det som det måtte gå: Etter at Cristiano Ronaldo hadde gitt de helhvite ledelsen var det Hernández som fikk æren av å score 2-0-målet, da han headet et innlegg i mål på imponerende vis kort tid etter at han hadde testet Eibar-keeperen med et langskudd.

Hernández scoret også forrige gangen han startet en ligakamp, helt tilbake i midten av oktober. Jesé la senere på til 3-0, som også ble sluttresultatet.

Se målet: 

Søndag 12. april

Real Madrid Castilla 1-1 Tudelano

Guillermo Varela spilte 76 minutter av oppgjøret mot Tudelano. Da ble han erstattet av Enzo Zidane, sønn av en eller annen fotballspiller fra gamle dager. Kanskje var det fordi han slet, kanskje var det fordi han hadde fått gult kort, eller kanskje var det rett og slett fordi stillingen var 0-1, og Castilla derfor ville gjøre et offensivt bytte.

Det ble utligning, men fortsatt to tapte poeng i opprykkskampen.

NK Slaven Belupo 0-0 Dinamo Zagreb

Ángelo Henríquez var ikke med i kamptroppen for Dinamo, og da kunne det vel egentlig ikke ende med noe annet enn 0-0, vel?

Vitória 1-2 Sporting

Nani var ikke med i kamptroppen, men Sporting seiret likevel.

PS! Vanja Milinkovic-Savic var ikke med for Vojvodina da de tapte på hjemmebane torsdag kveld.

Powered by Labrador CMS