BRIGHTON, ENGLAND - NOVEMBER 28: James Wilson of Brighton & Hove Albion in action during the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Birmingham City on November 28, 2015 in Brighton, United Kingdom. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Wilson scoret igjen!

DE UTLÅNTE: SE VIDEO av scoringen da James Wilson fortsatte å imponere for Brighton.

Derby 2-2 Brighton

James Wilson har ingen planer om å stoppe! Etter å ha scoret i sin første start for Brighton forrige helg fortsatte han å imponere denne helgen.

Etter å fått en fortjent startplass mot Derby, brukte ikke spissen mer enn tyve minutter på å score sitt andre mål for klubben på to kamper og ett innhopp. Et innlegg fra venstresiden traff Wilson inne i feltet som på nydelig vis la ballen i det lengste hjørnet.

Wilson gjorde en god kamp for Brighton og ble byttet ut ti minutter før slutt på stillingen 2-1 i bortelagets favør. Like før slutt måtte Wilson se Derby få en straffe og sette utligningen. Det endte med 2-2 og poengdeling.

Se scoringen til Wilson under.

Preston 1-0 Reading

Det ble 90 minutter for Will Keane da Reading kom på besøk til Deepdale. Keane leverte en god kamp og var frempå allerede etter syv minutter, men måtte nøye seg med en corner. Før pause var spissen involvert i godt spill flere ganger og holdt nesten på å snappe opp en svak støttepasning fra Reading-forsvaret.

Like etter pause fikk Preston straffe da Garner ble felt. Selv tok han straffen og ga Preston ledelsen som holdt hele veien ut. Keane var mindre involvert i 2.omgang, men jobbet godt for hjemmelaget.

Colchester United 2-3 Barnsley

Ben Pearson var som vanlig å se i startoppstillingen da Barnsley besøkte Colchester. I en nervepirrende og spennende bunnkamp i League One klarte ikke Pearson å sette sitt preg på kampen.

Han fikk 90 minutter uten å få til stort før han pådro seg et gult kort i kampens siste minutt. Tre poeng til Barnsley gjorde at de klatret tre plasser opp fra sisteplassen og over Colchester. Barnsley ligger nå på 21. plass i League One.

Motherwell 3-1 Dundee

Motherwell og Liam Grimshaw tok en tidlig ledelse fra Dundee gjestet Fir Park. Det tok ikke mer enn tre minutter før hjemmelaget var i en 1-0-ledelse. Etter 28 minutter spilt fikk Grimshaw en eventyrlig mulighet til å doble ledelsen.

United-spilleren banket til og skuddet gikk via en Dundee-spiller og i tverrliggeren. Like før pause prøvde Grimshaw igjen, men skuddet gikk da like over mål. Andre omgangen ble langt roligere og kampen endte til slutt 3-1 til hjemmelaget.

Liam Grimshaw.
I TVERRLIGGEREN: Liam Grimshaw var nære scoring, men skuddet gikk i treverket mot Dundee.

Wigan 0-1 Blackpool

Donald Love startet for Wigan da de gikk på et pinlig hjemmetap mot Blackpool. Den utleide United-spilleren leverte en god kamp og hadde flere positive involveringer før han ble byttet ut da det gjenstod femten minutter av kampen.

Swindon Town 2-1 Rochdale

Det ble startplass for Joel Castro Pereira da Rochdale besøkte Swindon Town. Tidlig i kampen holdt Pereira på å gå på en blemme da Swindon-spiller Thompson så at portugiseren stod litt langt ute.

Thompson prøvde å lobbe over Pereira, men skuddet var dårlig og det ble ingen farligheter ut av det. Da kampen bikket en halvtime scoret Swindon to raske mål som Pereira hadde liten sjanse å gjøre noe med.

GOD KAMP: Joel Castro Pereira spilte godt, men måtte se seg slått to ganger mot
GOD KAMP: Joel Castro Pereira spilte godt, men måtte se seg slått to ganger mot Swindon Town.

Rochdale reduserte en halvtime senere og jobbet for utligningen. Da det gjenstod litt over ti minutter gjorde Pereira en mesterlig redning og holdt bortelaget i kampen, men lagkameratene klarte ikke å gjøre jobben som trengtes. Kampen endte 2-1 i favør Swindon.