O’Hara startet for Morecambe

UTLÅNTE: Mens Ashley Fletcher fikk 12 minutter da hans Barnsley spilte 0-0 mot Burton.

I denne saken oppsummerer vi Uniteds utlånte som har vært i aksjon denne helgen.

Lørdag

Accrington Stanley 2–2 Morecambe (Kieran O’Hara)

Uniteds Kieran O’Hara startet i buret for Morecambe da e gjestet Accrington Stanley lørdag ettermiddag.

O’Hara maktet ikke å holde buret rent, og slapp inn to mål av hjemmelagets Josh Windass. Det første målet kom etter 22 minutter, før samme mann scoret på straffe et par minutter ut i andreomgang.

Takket være mål av henholdsvis Shaun Miller og Tom Barkhuizen endte det med poengdeling for de to lagene.

Morecambe ligger med det på 19. plass (av 24) på tabellen med seks kamper igjen å spille.

af
Ashley Fletcher.

Burton Albion 0–0 Barnsley (Ashley Fletcher)

Ashley Fletcher måtte nøye seg med å starte kampen på benken da hans Barnsley gjestet Burton Albion lørdag ettermiddag. Etter 78 målløse minutter kom han imidlertid inn for å erstatte Barnsleys Ivan Toney.

Men til liten hjelp. Fletcher skapte lite og ingenting, ifølge BBCs live-senter, bortsett fra et blokkert skudd. Dermed endte det altså med ett poeng også til Fletcher & co.

Barnsley ligger nå på syvendeplass, med to poeng opp til play-off-plass.

Fredag

Brighton (James Wilson) 5-0 Fulham

James Wilson hadde en vinter preget av sykdom, og det har blitt spekulert i at det fortsatt preger ham. Det er mulig, men han kommer likevel både titt og ofte med bidrag som hjelper Brighton nærmere Premier League.

Fredag kveld spilte Brighton hjemme mot formsterke Fulham, og ville med seier gå opp på andreplass – i alle fall midlertidig. James Wilson startet, og det tok litt tid før Brighton kom i gang.

Vendepunkte kom rett før en halvtime var spilt, da James Wilson ble sendt i bakken av Richard Stearman. Klar straffe, og Hemed scoret på straffesparket. 2-0 kom kort tid etterpå, og i andreomgangen ga ikke Brighton seg før det stod 5-0. Wilson kom ikke på scoringslista, men kunne fort hatt flere målgivende, og han ble byttet ut på stillingen 4-0 i det 82. minutt.

Vi kommer tilbake med mer om de utlånte senere denne helgen.