Ingen stor helg for de utlånte

Braktap for Wilson & co, flere ikke i kamptropp, men det var i det minste noen utlånte som vant.

Publisert Sist oppdatert

Det ble et stygt tap for førstelaget denne helga, og også U18-laget tapte 1-2. Heldigvis var flere av våre utlånte også i aksjon, så kanskje de gjorde det bedre…? Her kan du lese om hvordan lånesoldatene våre gjorde det denne helga.

Lørdag 19. desember:

Brighton & Hove Albion 0-3 Middlesbrough

James Wilson fikk spille hele toppoppgjøret mot Middlesbrough, men der ble Brighton noen nummer for små, og gikk på sitt første ligatap siden april. Boro vant til slutt hele 3-0 på sørkysten, og ser ut som et opprykkslag.

Wilson hadde et akrobatisk forsøk som kunne blitt mål om ikke skuddforsøket gikk via en Boro-forsvarsspiller som tok momentum ut av ballen. I tillegg brukte han tempoet sitt på bra vis ved noen anledninger, som da han tok med seg ballen mellom to Boro-forsvarsspillere og rett og slett løp fra, før ballen dessverre skled av høyrefoten i skuddøyeblikket.

Sånt hadde ikke Brighton råd til mot Middlesbrough, men Wilson var langt fra å være blant de verste for måkene.

Köln 2-1 Borussia Dortmund

Ingen Adnan Januzaj i Dortmund-troppen denne gangen heller, noe som sannsynligvis skylder en skade siden han har manglet på trening også. Dortmund var selvsagt sjanseløse uten belgieren, og tapte terreng for Bayern.

IKKE PÅ SKINNER: Dortmund-oppholdet har så langt vært tungt for Adnan Januzaj
IKKE PÅ SKINNER: Dortmund-oppholdet har så langt vært tungt for Adnan Januzaj

Celtic 1-2 Motherwell

Ingen Tyler Blackett i troppen da Celtic gikk på et skuffende tap mot Motherwell. Liam Grimshaw startet derimot for Motherwell, men ble byttet ut i pausen på stillingen 0-0. Vi er foreløpig usikre på om han han fikk en smell, eller om Motherwell rett og slett følte at de hadde en bedre sjanse til å vinne uten ham.

Barnsley 0-2 Wigan Athletic

Barnsley har hatt en tung høstsesong, og ligger på nedrykksplass. Lørdag tapte Ben Pearson & co hjemme på Oakwell mot Wigan, og Pearson virker i likhet med de fleste andre Barnsley-spillerne å ha hatt en tung dag. Han fikk likevel spille hele kampen, for han ser ikke ut til å vært en av de verste, men Wigans Donald Love fikk «bare» 75 minutter. Kanskje var det fordi han spilte som vingback, der en jo gjerne må løpe en del, slik at Wigan trengte friske bein. Love vant uansett United-duellen mot Pearson.

GODT SKUDD: Ben Pearson testet skuddfoten tidlig i kampen mot Wigan. Barnsley vant til slutt 4-2 på straffekonkurranse.
PEARSON: Sliter for tiden, sammen med resten av Barnsley-laget.

Rochdale 3-1 Colchester United

Joel Castro Pereira får nå en del spilletid i Rochdale, og denne gangen ble det en 3-1-seier hjemme mot managerløse Colchester. Pereira var ikke skyld i baklengsmålet, og hadde ellers tilsynelatende en bra dag på jobb om en ser bort fra et litt nonsjalant utspill som potensielt kunne fått negative konsekvenser. Dale-manager Keith Hill har tidligere skrytt av Pereiras distribusjon, og det virker ikke å ha vært et generelt problem for målvakten i tiden på Spotland.

Pereira & co ligger rundt midten av tabellen, med fire poeng opp til play-off.

Ryan Giggs og Joel Pereira
GIGGS OG PEREIRA: Fra kontraktssignering i sommer.

Boston United 4-0 Stockport County

Kieran O’Hara har vært sendt til Stockport, men var ikke involvert i denne kampen på noen måte.

Søndag 20. desember:

Leeds United 1-0 Preston North End

Her hadde det gjort seg med et mål eller to for Will Keane, men det ble vanskelig for Preston etter at målvakt Jordan Pickford ble utvist. Keane ble erstattet i det 87. minutt.

Vår mann hadde noen halvsjanser tidlig i oppgjøret, men gikk sammen med resten av Preston-laget målløs av banen.

will keane
SPILLER SØNDAG: Will Keane.
Powered by Labrador CMS