Oprykksdrømmen brast for Wilson

DE UTLÅNTE: Wilson spilte hele kampen, og var med på Brightons tårevåte tap mot Sheffield Wednesday i playoffen mandag.

Publisert Sist oppdatert

Mens Ashley Fletcher nærmer seg en retur til Wembley med Barnsley, ble det dessverre tårevått for James Wilson og hans Brighton tirsdag kveld.

Mye stod på spill for de blåhvite: For hvert år som går er opprykket til Premier League blitt mer verdifullt, og Deloitte har regnet seg frem til at et opprykk nå vil være verdt minst £170 millioner, altså over to milliarder i dagens kurs.

De blåhvite måtte snu et 0-2-tap fra kampen på Hillsborough, og det viste seg dessverre å bli et lite hakk for mye.

Brighton scoret først, og det var elleville jubelscener på The Amex da Brighton-fansen fikk fornyet tro på playoff-finale på Wembley.

Jubelen stilnet imidlertid fort da Sheffield Wednesday utlignet mot spillets gang like etter, og dermed ledet 3-1 sammenlagt med et bortemål som bonus.

Det betydde at Brighton måtte score 4-1 for å avansere, og James Wilson var farlig frempå flere ganger. Blant annet kom han alene med keeper sent i førsteomgang, etter et glitrende førstetouch etter en tilsvarende glitrende bevegelse, men Sheffield Wednesdays keeper Kieren Westwood var patent.

Westwood leverte generelt en strålende kamp, og hindret at Brighton fikk tent nytt håp om Premier League neste sesong. Selv ikke da David Stockdale ble med opp i sluttminuttene maktet Brighton å trenge igjennom.

Det betyr at det sannsynligvis vil stå mellom Hull og Sheffield Wednesday i playoffkampen på Wembley, ettersom Hull tar med seg 3-0-ledelse fra bortekampen mot Derby når de tar imot samme lag på KC Stadium i morgen.

Powered by Labrador CMS