Powell & co. ble knust

DE UTLÅNTE: Det ble alt annet enn hjemmejubel på KC Stadium tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Heller ikke på sydkysten, hvor James Wilson og hans Brighton hadde besøk av Sheffield Wednesday, fant man grunn til å sprette champagnen.

Hull 0-4 Arsenal

Men vi starter med FA-cupomkampen mellom Nick Powells Hull og gjestende Arsenal.
Etter overraskende 0-0 på Emirates for 17 dager siden, og vissheten om at londonerne har hatt sine problemer i den senere tid, bar vi på et lite håp om å kunne melde om en aldri så liten cupsensasjon på KC Stadium. Det viste seg å være fåfengt.

Selv ikke med innleide Powell fra start var det på noe tidspunkt noe som tydet på hjemmeseier, og i alle fall ikke etter at Olivier Giroud sprakk tiger-nullen ved å finne nettmaskene fire minutter før halvtid.
I andre omgang var samme mann frempå igjen, før han overlot de to siste scoringene til lagkamerat Theo Walcott.

Smell i hodet

po
Bandasjert – NICK POWELL

Nick Powell, som spilte hele oppgjøret for Steve Bruces slagne mannskap, fikk en tøff innledning på kampen da han og Per Mertesacker klinket hodene i hverandre etter vel et kvarter.
Heldigvis kom Powell seg etter hvert til hektene. På stillingen 0-0, og med bandasjert topplokk, testet han også Arsenal-keeper David Ospina, før han på 0-1 serverte en perfekt ball til Alex Bruce to minutter på overtid. Managersønnen headet imidlertid utenfor, og linjemannen hadde flagget i været, men det var ikke Powells skyld.

I 2. omgang, fortsatt på stillingen 0-1, skjøt Powell langt utenfor i en situasjon der han isteden burde ha overlatt ballen til lagkamerat Moses Odubajo.

Etter Arsenals klare seier venter det nå hjemmekamp mot Watford i kvartfinalen.

Brighton 0-0 Sheffield Wednesday

jw
JAMES WILSON

Det ble heller ingen stor dag for opprykksjagende Brighton. Selv om de unngikk å gå på en smell, måtte de nøye seg med det ene poenget etter en målløs forestilling mot Sheffield Wednesday, en annen klubb som har ambisjoner om å blande seg inn i opprykkskampen.
James Wilson ble denne gang sittende på benken i 75 minutter før han fikk slippe utpå. Det ble for lite spilletid til at 20-åringen klarte å gjøre seg gjeldende.

Med 65 poeng på 36 kamper, har Brighton nå bare Burnley og Middlesbrough foran seg på Championship-tabellen.

Powered by Labrador CMS