– Så ut til å være frustrert over lagkameratene

Det ble en skuffende tirsdagskveld for den ene av våre utlånte som var i aksjon, selv om han selv klarte seg OK.

Publisert Sist oppdatert

Bare én av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Det var James Garner, som tirsdag kveld spilte sin første kamp fra start for Watford, etter at han i helga som var fikk debuten sin med et innhopp i 0-0-kampen mot Sheffield Wednesday på Hillsborough.

Garner hadde neppe sin hyggeligste kveld på jobb selv om han fikk sin første kamp fra start, for Watford gikk nemlig på et skuffende tap mot Newport County fra nivå fire.

3-1 vant Newport hjemme på Rodney Parade, og Watfords ene mål var et straffespark. Mot slutten av kampen fikk Watford et rødt kort, uten at det var særlig relevant for kamputfallet siden det allerede stod 3-1.

Dermed er Watford ute av ligacupen – noe som i seg selv neppe er noen stor krise for en klubb som uansett kommer til å satse alt på å sikre en kjapp retur tilbake til Premier League.

KLARTE SEG OK PÅ EN DÅRLIG WATFORD-DAG: James Garner.

Men hvordan gjorde egentlig Garner det?

På spillerbørsen til lokalavisa Watford Observer fikk Garner karakteren 5,5 (ingen av spillerne som startet kampen fikk bedre enn det), og de skriver følgende:

– Så ut til å være frustrert over de han spilte med, som ga bort ballen så fort han hadde sentret til dem.

Vi har også sjekket litt hva supporterne mener, og det virker som om også de mener at Garner skal ha vært blant de bedre spillerne selv om han etter hvert gikk tom, og at han er en av få spillere fra startelleveren her som har en sjanse til å spille fra start i helgas ligakamp mot erkerival Luton.

Powered by Labrador CMS