hannibal191022

– Målet er å hjelpe Birmingham til playoff

Publisert Sist oppdatert

Hannibal Mejbri var forrige helg tilbake på banen for Birmingham City hvor han er på lån, og det mye tidligere enn antatt etter at han fikk spille tid i VM for Tunisia.

Etter at det kun ble 11 minutter som innbytter mot Danmark i Tunisias første av tre kamper i gruppespillet reiste Mejbri tilbake rett tilbake til Birmingham og var med fra start da Birmingham spilte 0-0 mot Blackpool.

Der pådro den tunisiske midtbanespilleren seg sitt femte gule kort for sesongen. Likevel slipper han unna suspensjon for den kommende kampen hjemme mot Reading fredag da man etter 19 serierunder flytter suspensjonsgrensen til ti gule kort i Championship.

Før helgens runde ligger Birmingham på 14. plass på tabellen. Likevel er de kun fem poeng unna 6. plassen som gir playoff og det er et mål Mejbri sammen med klubben håper å kunne nå i den andre halvdelen av sesongen.

Mejbri pratet selv med Birmingham Mail etter den nevnte kampen mot Blackpool og tok opp målene for resten av sesongen.

– Jeg fikk ikke spille så mye i VM, så jeg var glad for å komme tilbake hit og få noen minutter og å vise meg frem igjen, sa Hannibal.

Denmark v Tunisia: Group D - FIFA World Cup Qatar 2022
MINDRE BELASTNING: Hannibal Mejbri fikk nok mindre belastning i VM enn antatt og var klar for å spille kamp for Birmingham allerede i den første serierunden etter at Tunisia røk ut av mesterskapet i Qatar.

–  For resten av sesongen ønsker jeg at vi skal klare å komme oss topp seks slik at vi får spille playoff, og det er målet for alle klubbene og fansen. Vi jobber mot dette hver dag, og vi må tenke og terpe på de små detaljene slik at vi blir bedre som et lag.

Videre gjentok Mejbri sine følelser rundt å få være i den tidligere Premier League-klubben og at det er jevnlige samtaler med United som følger godt med på hans utvikling.

–  Jeg kom hit på et sesonglangt lån. Vi snakker etter hver kamp [med Manchester United] – og for øyeblikket har jeg ikke hørt noe [om å gå tilbake]. Jeg trives med å spille for denne klubben, jeg liker fansen.

–  Det er bra når supporterne er med oss, avsluttet han.

Blackpool v Birmingham City - Sky Bet Championship
TRIVES I CHAMPIONSHIP: Den utlånte midtbanespilleren gir uttrykk for at han trives godt i klubben han er utlånt til og vil nå gjøre alt han kan for å hjelpe klubben oppover på tabellen.
Powered by Labrador CMS