Macheda debuterte for QPR

Men Federico Macheda fikk ikke tre poeng i sin første kamp på utlån. Les hvordan Uniteds leiesoldater presterte.

QPR 1-2 Norwich

QPR tok en tidlig ledelse ved Joey Barton, men da samme mann ble utvist ti minutter før pause startet nedturen for London-laget. Pilkington utliknet for gjestene like før hvilen, en stiling som holdt seg til Federico Macheda kom på banen ni minutter før slutt. Spissen var nære ved å få hodet på et innlegg umiddelbart etter han ble byttet inn, men i stedet måtte han se Morrison sende Norwich opp i en 2-1-ledelse. Det ble også sluttresultatet.

Ritchie De Laet var ikke i Norwichs tropp.

Hull City 0-1 Derby

Robert Brady fikk spille en halvtime som innbytter da Hull gikk på et skuffende hjemmetap mot Derby. Brady erstattet Aaron McLean på stillingen 0-1, men klarte ikke å markere seg.

Peterborough 1-1 Birmingham

Både Ryan Tunnicliffe og Scott Wootton, som har slitt med skader det siste halvåret, spilte hele kampen da Peterborough mistet seieren på overtid mot Birmingham. Hjemmelaget tok ledelsen allerede i åpningsminuttet, men et straffespark på overtid i andre omgang ødela for Darren Fergusons menn. Tunnicliffe bidro mye offensivt og skapte også trygghet på midtbanen. I forsvaret vartet Wootton opp med trygt og solid spill.

Hartlepool 1-2 Scunthorpe

Oliver Norwood spilte hele kampen for bortelaget, som tok en imponerende borteseier mot Hartlepool etter to sene mål. Midtbanespilleren markerte seg ikke nevneverdig, men gjorde seg heller ikke bort.

Sam Johnstone var ubenyttet reserve for Scunthorpe.