Lawrence og Barmby med mål

DE UTLÅNTE: Åtte unggutter, to målscorere og én keeperhelt.

Publisert Sist oppdatert

Burnley – Wigan 2-0

Hjemmelaget ble omsider helt klare for Premier League da de slo Wigan 2-0 med Nick Powell på benken for gjestene under hele oppgjøret. Wigan ligger på 5. plass i Championship.

Brighton – Blackpool 1-1

Brighton kjemper om playoffplass, men klarte bare uavgjort hjemme mot nedrykkstruede Blackpool med Jesse Lingard med fra start. Bortsett fra et skudd fra langt hold som gikk utenfor var det lite å melde hjem om for Lingard. Brighton ligger nå på den siste playoffplassen (6.) i Championship.

Birmingham – Blackburn 2-4

Både Tom Thorpe, Tyler Blackett og Federico Macheda var alle med i startoppstillingen da Birmingham tapte tre viktige poeng hjemme mot Rovers som hadde Michael Keane ute med skade. Blackett ble byttet ut til pause da Blackburn ledet hele 4-0, mens de to andre spilte hele kampen. Macheda noterte seg for en målgivende pasning og et gult kort. Birmingham befinner seg rett over streken i Championship med én kamp til gode.

Millwall – Doncaster 0-0

Målvakt Sam Johnstone har imponert i Doncaster, og mot Millwall holdt han nullen igjen. Unggutten hadde flere gode redninger, blant annet en dobbelredning som karakteriseres som «magnificent» av BBC. Doncaster ligger på 19. plass i Championship, midt i nedrykksgjørma.

Yeovil – Huddersfield 1-2

Walisiske Tom Lawrence var frisk da Yeovil tapte for Huddersfield på hjemmebane. Lawrence utliknet til 1-1 i det 73. minutt, men hjemmelaget tapte kampen i siste minutt da Adam Clayton satte inn vinnermålet. Dermed ligger Yeovil fortsatt nederst i Championship og er i praksis nedrykksklare.

Peterborough – Carlisle 4-1

Det var ikke altfor mye Sam Byrne kunne gjøre da han kom inn på stillingen 3-1 til Peterborough mandag kveld. Likevel noterte unggutten seg for en grei sjanse da han sendte i vei et skudd fra hjørnet av 16-meteren på overtid. Carlisle står i fare for å rykke ned fra League One med tre poeng opp til sikker plass og en kamp til gode.

Hartlepool – Morecambe  2-1

Hjemmelaget fikk slutt på en seks kamper lang tapsrekke da Jack Barmby ble matchvinner for Hartlepool etter at Morecambe ledet 1-0 til pause. Unge Barmby rundet keeper Barry Roche iskaldt i det 81. minutt og sendte ballen i det åpne målet etter å ha vært på banen i kun tre minutter. Et imponerende comeback tatt i betraktning at hjemmelaget spilte med ti mann store deler av andre omgang. Dermed er Hartlepool oppe på en trygg 17. plass i League Two.

Powered by Labrador CMS