Involvert i mål igjen: – Enda en herlig pasning fra Garner

Publisert Sist oppdatert

Fem av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne helga.

Fulham 0-0 West Ham United

Det endte målløst i London-oppgjøret mellom Fulham og West Ham på Craven Cottage.

Jesse Lingard spilte hele kampen for West Ham, men klarte altså ikke å følge opp debuten sin (hvor han scoret to mål) med nye mål her. Han spilte en kamp helt på det jevne denne gangen, i likhet med lagkameratene.

På overtid havnet Mike Dean i sentrum da han ble bedt av Lee Mason (VAR) om å ta en ekstra titt på en situasjon hvor viktige Soucek tilsynelatende ved et uhell sendte en albue i ansiktet til en motspiller, og Dean valgte å dra opp det røde kortet.

West Ham, som i midtuka møter Manchester United i femte runde av FA-cupen, må dermed klare seg uten Soucek i tre kamper om ikke det røde kortet blir omgjort.

MÅLLØST: Det ble 0-0 for Jesse Lingard, David Moyes & co mot Fulham.
MÅLLØST: Det ble 0-0 for Jesse Lingard, David Moyes & co mot Fulham.

Waasland-Beveren 0-2 Club Brugge

Club Brugge vant 2-0 på bortebane mot Waasland-Beveren, og Tahith Chong fikk sin ligadebut for klubben.

Han hadde allerede spilt i cupkampen mot et amatørlag i midtuka, og der ble det både mål og målgivende.

Her måtte han finne seg i å starte på benken for det belgiske laget, men han kom inn til starten av andreomgang.

Det stod 1-0 da Chong kom inn, og det stod det også helt frem til like før slutt (blant annet etter at Chong skal ha nølt for mye da han fikk en avslutningsmulighet), men på overtid økte Club Brugge til 2-0. Vi kan foreløpig ikke se at Chong har blitt kreditert med en offisiell målgivende pasning, men det hevdes fra flere hold at han hadde det.

HADDE MULIGENS EN MÅLGIVENDE PASNING: Tahith Chong.
HADDE MULIGENS EN MÅLGIVENDE PASNING: Tahith Chong.

Wycombe Wanderers 0-3 Nottingham Forest

Det startet meget godt for James Garner med en god debutkamp mot Coventry, i en kamp hvor han også var involvert i vinnermålet, og lørdag fikk han sin andre Forest-kamp, igjen fra start.

Veteranspiss Glenn Murray scoret to av målene for Forest, men Garner bidro også med en del gode pasninger, inkludert en finfin crosspasning før 3-0-scoringen (tredje siste mann på ballen).

– Enda en herlig pasning fra Garner, skrev Sarah Clapson fra Nottingham Post om pasningen.

En viktig uke for Forest med to seiere, og nå har de fire poeng ned til Birmingham like under nedrykksstreken.

Milton Keynes Dons 2-2 Sunderland

Ethan Laird spilte som vanlig fra start på MK Dons’ høyre vingback, og han spilte hele kampen da det ble uavgjort mot Lee Johnsons Sunderland.

Laird hadde en brukbar sjanse mot slutten av kampen, og skapte også en god sjanse som en lagkamerat visstnok burde scoret på.

Kanskje var ikke Laird helt heldig med dommeren denne gangen:

  • Han fikk gult kort.
  • På slutten av kampen skal det ha blitt ropt på straffespark da Laird gikk i bakken, uten at han fikk det.
  • En Sunderland-spiller kunne fort fått sitt andre gule kort da han la Laird i bakken, men slapp unna.

Uansett et OK poeng for Laird og Milton Keynes.

SPILTE HELE KAMPEN: Ethan Laird.
SPILTE HELE KAMPEN: Ethan Laird.

Coleraine 1-1 Portadown

Igjen gikk Portadown inn i en bortekamp som outsidere, og denne gangen endte det (i motsetning til i midtuka) med poeng.

Jacob Carney spilte igjen for Portadown, og det så en stund ut som om han skulle holde nullen for første gang i den nordirske toppdivisjonen, men Stewart Nixon brukte bare sekunder på å få ballen i nettet bak Carney etter at han kom innpå.

I det 73. minutt utlignet Portadown, og selv om de fikk en mann utvist på slutten, så klarte Carney & co å sikre seg et viktig poeng.

SPILTE UAVGJORT: Jacob Carney og Portadown.
SPILTE UAVGJORT: Jacob Carney og Portadown.

Andre

  • AC Milan vant 4-0 mot Crotone, og tok tilbake tabelltoppen fra erkerival Inter (som vant fredag kveld), men Diogo Dalot kom aldri på banen. Ex-red Zlatan Ibrahimovic scoret de to første målene i kampen.
  • Andreas Pereira var ubenyttet reserve da Lazio vant 1-0 hjemme mot Cagliari søndag kveld, et resultat som sørget for at hovedstadsklubben fortsatt fint henger med i kampen om Champions League-plasser (og seriegull, eventuelt) i Serie A.
  • Facundo Pellistri kunne fredag fått debuten i Alavés’ viktige hjemmekamp mot Real Valladolid, men ble sittende på benken gjennom hele kampen. Alavés vant 1-0, en svært viktig seier i kampen om å unngå nedrykk.
  • Aliou Traoré var ubenyttet reserve i Caens 0-0-kamp borte mot Amiens.
  • Joel Castro Pereira var ikke i Huddersfields tropp borte mot Luton.
  • Wayne Rooneys Derby County skulle møte Barnsley borte lørdag ettermiddag, men etter en inspeksjon av banen ble kampen utsatt. Det ble dermed ingen debut på Teden Mengi denne gangen heller. Salford Citys kamp mot Bolton ble også utsatt, så det ble heller ingen mulighet for Di’Shon Bernard.
  • Kidderminster Harriers (Max Taylor) spilte ikke denne helga.
Powered by Labrador CMS