FOTO: southendunited.co.uk
FOTO: southendunited.co.uk

Bestemann i hjemmedebuten

DE UTLÅNTE: Fire i aksjon, og tre av dem vant. Den som tapte var kanskje likevel den som imponerte mest?

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld var fire av våre utlånte i aksjon.

Oxford United 2-4 Burton Albion

Kieran O’Hara ble matchvinner for feil lag sist, i en situasjon hvor han var mer uheldig enn dårlig, og han fikk igjen tillit i Brewers-målet mot Oxford.

Denne gangen slapp han å få en ufrivillig hovedrolle, og det endte med tre poeng for Burton, som har vært gode på bortebane denne sesongen.

Ingen av baklengsmålene ser ut til å være O’Haras feil, og han ser i tillegg ut til å ha gjort noen viktige redninger. En ganske god dag på jobb denne gangen, altså.

Southend United 0-2 Peterborough United

Ethan Hamilton imponerte Southend-fansen da han kom innpå i helga, og han fikk ikke uventet sjansen mot Darren Fergusons Peterborough.

Han fikk spille hele kampen, og ser ut til å ha klart seg fint – på et lukket Southend-diskusjonsforum (Shrimperzone) har han fått meget gode skussmål, og flere av brukerene mener at han var bestemann for hjemmelaget – på avstemmingen deres har han også ganske klart høyest snitt, med 6,59 i snittkarakter i skrivende stund (nestemann har 5,71).

Det ble likevel et tap mot Fergusons menn.

Ethan Hamilton opplevde managerskifte da han var utlånt til Rochdale i fjor, og kanskje opplever han det denne sesongen også. Southend står nå med fire tap på de første fire kampene, og det spørs hvor lenge manager Kevin Bond beholder jobben hvis det fortsetter slik.

Stalybridge Celtic 5-1 Scarborough Athletic

En strålende seier for Stalybridge i sesongens andre ligakamp, og Alex Fojticek stod i buret.

Fojticek ser ikke ut til å ha hatt den aller travleste dagen på jobb, men han skal ha hatt i alle fall én meget god reaksjonsredning.

En god respons etter bortetapet mot Mickleover i serieåpningen.

Stocksbridge Park Steels 3-2 Sheffield FC

Jacob Carney stod i mål for Stocksbridge Park Steels i sesongens andre kamp, etter å ha imponert i serieåpningen i helga. Her ble det to baklengsmål – det første var på straffespark, mens det andre skal ha vært et meget godt skudd.

Uansett ble det tre poeng siden det havnet tre baller bak motstanderens keeper.

Steels har startet med to seiere på to kamper, i likhet med fem andre lag, men Carney & co er øverst takket være den beste målforskjellen.

Andre:

  • George Tanner var ikke i troppen da Morecambe vant 1-0 mot Macclesfield på bortebane. Vi har ikke hørt noe om noen skade, og Tanner har imponert manager Jim Bentley hittil, så det er nok neppe snakk om ren vraking.
  • Sheffield United (Dean Henderson), Heart of Midlothian (Joel Pereira) og Tromsø (Aidan Barlow) spilte ikke denne midtuka.
Powered by Labrador CMS