donnyeverton

Van de Beek om Everton-oppholdet: – Som en ny start

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek virker å trives på utlån til Everton.

Nederlenderen har fått gode skussmål etter sine første opptredener for klubben og Merseyside-lagets trener, Frank Lampard, har rost sin nysignering ved flere anledninger.

24-åringen selv er glad for å få en ny mulighet, etter halvannet år som nok ikke har gått som planlagt i United.

– Nytt område, nye lagkamerater, ny trener – det blir som en ny start, hvis du skjønner, sier Van de Beek til Sky Sports.

– Det gir meg mye energi.

På to ligakamper har nederlenderen allerede rukket å få flere minutter på banen enn hva han fikk gjennom hele første halvdel av sesongen på Old Trafford.

Manchester United v Manchester City - Premier League
INNBYTTER: Donny van de Beek fikk flesteparten av sine opptredener for United denne sesong i form av innhopp fra benken.

Nå blir én av oppgavene hans å bidra til at Everton hopper oppover på tabellen. Den tradisjonsrike klubben fra Goodison Park er helt nede på 16. plass på tabellen og ønsker seg å kickstarte sesongen igjen med ny trener og nye spillere.

Å få fart på sesongen igjen ønsker også Van de Beek og dermed er klubb og spiller nærmest perfekt match, mener spilleren selv.

– Ser du også på hvor klubben ligger på tabellen, har de lyst til å komme seg oppover og det har jeg også, sier Van de Beek og fortsetter:

– Jeg har lyst til å vise hva jeg kan og det er en god kombinasjon.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS