Dalot & co mistet seieren på overtid

Publisert Sist oppdatert

Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld, onsdag kveld var det James Garners tur, mens Diogo Dalot kom innpå torsdag kveld.

Crvena Zvezda 2-2 AC Milan

Det endte 2-2 mellom Crvena Zvezda og AC Milan i Beograd torsdag kveld i Europa League.

Diogo Dalot startet på benken, men kom innpå i det 77. minutt på stillingen 2-1 til AC Milan.

Det var ikke Dalots feil at utligningen kom, men portugiseren er nok likevel skuffet selv om Milan uansett har et godt utgangspunkt før returkampen. Ekstra skuffende for Milan var det at hjemmelaget spilte med bare ti mann på slutten, etter en utvisning rundt Dalot-skiftet.

Swansea 1-0 Nottingham Forest

James Garner har vært meget god for Nottingham Forest etter at han ankom klubben i januar. Onsdag kveld var midtbanespilleren selvskreven i lagoppstillingen da Nottingham Forest møtte Swansea på bortebane.

Garner startet i en offensiv midtbanerolle, men var ikke like toneangivende som han har vært i de foregående kampene. Onsdagens kamp var en tett og jevn affære med lite målsjanser, men det var hjemmelaget som til slutt kunne smile. Swansea vant 1-0 etter en sen scoring av Connor Roberts.

Nottingham Forest ligger på 18. plass i Championship, mens Swansea er nummer tre.

FUNNET SEG TIL RETTE: James Garner (med ryggen til) har funnet seg til rette i sin nye klubb, men onsdag kveld kom det første tapet i Nottingham Forest-drakt.
FUNNET SEG TIL RETTE: James Garner (med ryggen til) har funnet seg til rette i sin nye klubb, men onsdag kveld kom det første tapet i Nottingham Forest-drakt.

Wycombe Wanderers 1-2 Derby County

I helgas knepne seier mot Middlesbrough kom Teden Mengi inn i sluttminuttene da seieren skulle trygges, og her fikk unggutten sin første kamp fra start for Derby County.

Det ble på høyrebacken, og ikke i sin beste posisjon i midtforsvaret, og det virker ikke som om Mengi hadde noen stor kamp, om enn ikke horribel. Han pådro seg også et gult kort.

Derby tok ledelsen etter et kvarter da Uche Ikpeazu sendte ballen i eget mål, og samme mann scoret også i riktig mål på straffespark tidlig i andreomgangen (det var Jason Knight, ikke Mengi, som laget straffesparket).

Mengi ble erstattet av den mer offensive Nathan Byrne i det 80. minutt, da Derby jaget mål, og på overtid fikk Rams målet de ville ha, da et Waghorn-frispark traff stolpen, og midtstopper Andre Wisdom sendte returen i mål. Dette var Derbys fjerde seier på de siste fem kampene, og Rooney har definitivt gjort en god jobb som manager hittil.

Mengi kommer seg nok uansett ikke inn i elleveren på høyrebackposisjonen, og vi får håpe at han får muligheten i midtforsvaret etter hvert også. Stopper Matt Clarke måtte ut med skade i denne kampen – kanskje kan det gjøre veien kortere til spill i midten.

SPILTE HØYREBACK: Teden Mengi.
SPILTE HØYREBACK: Teden Mengi.

Salford City 1-0 Barrow

Richie Wellens’ Salford City vant 1-0 hjemme mot Barrow tirsdag kveld.

Di’Shon Bernard spilte som vanlig for Salford, og han var på banen hele kampen. Siden Ammies holdt nullen så er nok Bernard OK fornøyd med innsatsen

Salford er nå oppe på en fjerdeplass i League Two, og er tre, fire og fem poeng bak lagene på de tre opprykksplassene (og har spilt to kamper færre enn Cambridge United på topp).

PROMINENTE FOLK PÅ TRIBUNEN: Salford-eierne fra Class of ’92 var på plass. Nicky Butt jobber fortsatt i Manchester United, og hadde med Di’Shon Bernard på banen ekstra gode grunner til å være der.
PROMINENTE FOLK PÅ TRIBUNEN: Salford-eierne fra Class of ’92 var på plass. Nicky Butt jobber fortsatt i Manchester United, og hadde med Di’Shon Bernard på banen ekstra gode grunner til å være der.

Portadown 1-3 Glentoran

Jacob Carney har foreløpig ikke holdt nullen for Portadown, og har heller ikke vunnet ennå, og ingen av delene skjedde denne midtuka heller.

Carneys første baklengsmål kom allerede i oppgjørets andre minutt, og han og lagkameratene fikk det ikke akkurat enklere da de fikk en spiller utvist i det 28. minutt, og et straffespark imot i samme slengen. Straffesparket gikk i mål, og i andreomgangen scoret lagene hvert sitt mål, og det endte 3-1 til Glentoran.

Det virker ikke som om baklengsmålene var Carneys feil, men han gjorde en stor feil med et dårlig utspark som kunne ført til baklengsmål, men den situasjonen reddet han opp selv.

TAPTE: Jacob Carney og Portadown.
TAPTE: Jacob Carney og Portadown.

Andre:

  • Huddersfield listet før kampen mot Middlesbrough opp en solid skadeliste, men Joel Pereira stod ikke der. Likevel var han ikke i troppen.
  • Tahith Chong er ikke i Club Brugges Europa League-tropp, og var ikke med på 1-1-bortekampen mot Dynamo Kiev.
  • Alavés (Facundo Pellistri), Lazio (Andreas Pereira), Istra 1961 (Dylan Levitt), West Ham (Jesse Lingard) og MK Dons (Ethan Laird) spiller ikke før i helga. Caen (Aliou Traoré) spiller mandag.
  • Sesongen er over i National League North (og South, for den saks skyld) etter en avstemming, og det rammer da Max Taylor, som er på utlån til Kidderminster.
Powered by Labrador CMS