Dalot & co holdt nullen – og gikk videre i cupen etter straffekonkurranse

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot var den eneste utlånte som var i aksjon denne midtuka.

Han spilte til gjengjeld veldig lenge, for AC Milans Coppa Italia-kamp mot Torino endte i ekstraomganger og straffekonkurranse – og det var først der Milan omsider sikret seg avansementet, ved å score på alle straffesparkene.

Dalot tok ikke noen av straffesparkene, så hans viktigste bidrag var å være en del av en forsvarsrekke som ikke slapp inn mål. Han startet på venstrebacken, men den allsidige 21-åringen gikk etter hvert over på høyrebacken.

Sempre Milan gir ham karakteren 6 for innsatsen, og skriver at det ikke var den beste forestillingen fra United-lånesoldaten. Dalot skal ha gjort det som var nødvendig defensivt, mens det siste ekstra manglet offensivt.

Andreas Pereiras Lazio er også fortsatt med i turneringen, men de spiller ikke mot Parma før i neste uke.

MED PÅ Å HOLDE NULLEN: Diogo Dalot.

Andre:

  • Di’Shon Bernard var ikke i Salfords tropp da de vant 1-0 borte mot Scunthorpe. Vi går ut fra at dette ikke handler om at Bernard ble vraket, siden han har levert godt for Richie Wellens’ lag.
  • Ethan Laird fikk ros etter debuten for Milton Keynes, men var ikke i troppen til EFL Trophy-oppgjøret mot Northampton. Det er ikke den mest prioriterte turneringa, så vi går ut fra at Laird fort heller kan bli involvert mot opprykksjagende Peterborough United i helga.
Powered by Labrador CMS