Dalot spilte derbyet – men to ex-reds stjal mye av oppmerksomheten

Publisert Sist oppdatert

Tre av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne midtuka, og kanskje vil også en fjerdemann spille i løpet av onsdagen.

Internazionale 2-1 AC Milan

Diogo Dalot spilte hele Coppa Italia-kvartfinalederbyet mellom Inter og AC Milan, og gjorde en helt respektabel jobb for det tapende Milan-laget. Sempre Milan gir portugiseren karakteren 6,5, og skriver at det var uspektakulært, men oppmuntrende.

Det var uansett to ex-reds som stjal det meste av oppmerksomheten. En ting var konflikten hvor det ble utvekslet en del mindre pene gloser mellom de to tidligere lagkameratene, og hvor de begge endte opp med å få det gule kortet, men de satte også virkelig sitt preg på kampen.

Zlatan Ibrahimovic scoret først, og igjen kunne det se ut som om han skulle bli helten i et Milano-derby, men så endte han likevel som en slags syndebukk da han pådro seg sitt andre gule kort i det 58. minutt.

Med 20 minutter igjen av kampen så scoret Lukaku på straffespark, og dermed stod det 1-1, og på overtid scoret Christian Eriksen med et flott frispark, og sendte Inter videre i semifinalen. Dermed var det Lukaku som lo sist av de to tidligere United-spissene, som var på banen samtidig for United i til sammen sju kamper.

Matteo Darmian, Alexis Sánchez og Ashley Young var også på banen for Inter i løpet av kampen, for øvrig.

IKKE HOVEDPERSONEN: Diogo Dalot, som spilte en ganske bra kamp for Milan.
IKKE HOVEDPERSONEN: Diogo Dalot, som spilte en ganske bra kamp for Milan.

Milton Keynes Dons 0-1 Charlton Athletic

Milton Keynes Dons tapte 0-1 på hjemmebane mot Lee Bowyers Charlton.

Ethan Laird startet kampen på høyre vingback for hjemmelaget, og spilte frem til han ble byttet ut i det 80. minutt.

spillerbørsen i lokalavisa Milton Keynes Citizen får Laird karakteren 5, så han skal ikke ha imponert så voldsomt i denne kampen. Han fikk ros for å ha vært god i lufta, men han skal ikke ha truffet så godt med innleggene eller de avgjørende pasningene offensivt denne gangen.

Samtidig merker vi oss at hovedgrunnen til at han og kollegaen på motsatt vingback får femmeren på børsen er at de ble stående for høyt i banen, og når det gjelder begge vingbackene så kan en jo lure på om hovedproblemet var managerens taktiske valg, og ikke spillerne.

TAPTE: Ethan Laird, her fra MK-debuten borte mot Burnley i FA-cupen.
TAPTE: Ethan Laird, her fra MK-debuten borte mot Burnley i FA-cupen.

Portadown 2-2 Crusaders

Jacob Carney var utlånt til Brighouse Town, men sesongen ble satt på vent i non-league, og United har nå lånt Carney ut til nordirske Portadown.

Portadown var (og er) tredje nederst på tabellen, mens Crusaders hadde muligheten til å komme seg helt opp i ryggen på ledende Linfield, så bortelaget var nok favoritter i denne kampen i den nordirske toppdivisjonen.

Carney fikk ikke debutert mot Carrick Rangers i helga siden den kampen måtte utsettes, men her debuterte han i Portadowns mål.

To ganger måtte han hente ballen ut av nettet, uten at det virker å ha vært 19-åringens feil, men Portadown klarte å kjempe seg til et viktig poeng.

Portadown-sjef Matthew Tipton roste Carney i et radiointervju etter kampen, og sa blant annet at keeperens distribusjon hjalp Portadown med å flytte opp laget i denne kampen.

DEBUTERTE: Jacob Carney.
DEBUTERTE: Jacob Carney.

Andre:

  • Joel Pereira var ubenyttet reserve i Huddersfields 1-2-tap borte mot Bristol City, mens James Garner var ubenyttet reserve i Watfords målløse oppgjør borte mot Millwall.
  • Andreas Pereira og Lazio spiller borte mot Atalanta i Coppa Italia onsdag klokka 17.45. Vinneren av oppgjøret er i semifinalen av turneringen.
  • Resten av våre utlånte spiller i klubber som ikke har kamp denne midtuka.
Powered by Labrador CMS