Wilson & co tapte toppkampen

Poole & co med cupbombe, mens det ikke var noen god midtuke for våre utlånte i Skottland.

Publisert Sist oppdatert

Her er oversikten over hvordan de utlånte gjorde det i midtuka.

Aberdeen 2-4 Rangers

Vi starter med de to kampene som ble spilt onsdag kveld.

Det er lite som tyder på at det skal bli veldig mye spenning helt øverst i den skotske toppdivisjonen. Celtic leder med seks poeng ned til Rangers, og etter denne kampen er det nå også fem poeng fra Rangers og ned til de nærmeste forfølgerne.

James Wilson kunne hindret det om han hadde klart å forandre på utfallet av denne kampen på Pittodrie, men det ble bare nesten for United-mannen etter at han fikk den siste halvtimen på banen. På det tidspunktet var stillingen 2-3, og begge lag hadde fått én mann utvist.

Wilson kom seg til to skuddforsøk, men det ene gikk via en motspiller og ut til corner, mens det andre gikk rett på Rangers-keeper McGregor.

Heart of Midlothian 0-0 Livingston

Demetri Mitchell var igjen benket for Hearts, men som vanlig endte det med at han fikk et innhopp. Denne gangen ikke før i det 82. minutt.

Verken han eller lagkameratene klarte å få hull på byllen mot Livingston, og etter en positiv formutvikling ble det derfor et litt skuffende 0-0-resultat. En bortkastet sjanse til å komme seg tett innpå lagene på tredje- og fjerdeplass på tabellen, siden de også ga bort poeng.

Newport County 2-0 Middlesbrough

Regan Poole og Newport County ligger litt under midten av tabellen på nivå fire, men det walisiske laget har imponert i FA-cupen.

De slo ut Leicester i tredje runde av turneringen, og i fjerde runde spilte de først 1-1 på bortebane mot Middlesbrough, før de tirsdag kveld skulle spille omkampen.

I potten lå en hjemmekamp mot Manchester City i femte runde, og Tony Pulis og Middlesbrough var favoritter til å sikre seg muligheten til å utfordre Guardiolas lag.

Men Newport County imponerte stort, og vant til slutt nokså komfortabelt 2-0. Poole spilte hele kampen for Newport, og beskrives som «classy» av South Wales Argus, som også nevner at han bidro som en trussel offensivt fra sin rolle i hjemmelagets stoppertrio.

Målfest for Sang

Regan Poole var ikke den eneste utlånte som var i aksjon tirsdag kveld.

Tom Sang debuterte for AFC Fylde i FA Trophy-kampen borte mot Ramsbottom United, og det ble en kamp som Blackpool Gazzette beskriver som «en av de mest utrolige kampene AFC Fylde-supportere har vært vitne til».

Kampen endte til slutt 5-5, og lagene skal ut i omkamp. Akkurat hvordan Sang gjorde det er vanskelig å si ut fra rapportene vi har sett, men via Twitter kan vi i alle fall se at han slo til med en veldig god pasning som kunne gitt ham en målgivende – og laget en tremålsledelse.

Powered by Labrador CMS