Holdt nullen mot erkerivalen

Bra poeng i viktig bortekamp for Dean Henderson, mens en av våre andre utlånte ble utvist.

Publisert Sist oppdatert

Denne helgas serierunde ble for våre utlånte denne gangen avsluttet mandag kveld. Her er vår oversikt over hvordan det gikk for våre utlånte.

Sheffield Wednesday 0-0 Sheffield United

Bildet øverst i saken viser Sheffield Wednesdays største sjanse i kampen, men Dean Henderson var (som han jo ofte er) på riktig sted, og ballen traff ham og gikk ut igjen.

Egentlig fikk han ikke så mye å gjøre her, men det han gjorde var bra, og han belønnes med karakteren 7 av Sheffield Star.

Et ganske bra resultat mot naboen av Sheffield United, for Wednesday har virkelig fått sving på sakene siden Steve Bruce kom inn som manager. Samtidig er det også et resultat som gjør at Sheffield United er bak både Norwich og Leeds i kampen om en av de to direkte opprykksplassene.

Aberdeen 1-1 Rangers

James Wilson kom innpå de siste fem minuttene (pluss tilleggstid) av dette cupoppgjøret, men klarte ikke å avgjøre mot Steven Gerrards mannskap. Dermed blir det omkamp senere i måneden.

Vi får heller satse på at han avgjør på Ibrox.

Luton Town 2-0 Rochdale

Nå var det jo ikke akkurat ventet at nedrykkstruede Rochdale skulle ta poeng mot serieleder Luton, men det ble likevel en skuffende kamp for Ethan Hamilton.

Det ble ingen overraskende poeng, og med fem minutter igjen av ordinær tid fikk han attpåtil sitt andre gule kort for kampen, og han ble dermed utvist, og må stå over kampen mot Shrewsbury neste helg.

Hamilton vil bli et savn for Rochdale, for han har vært god der, og skal også ha vært god på Kenilworth Road før han ble utvist.

Manager Keith Hill fikk sparken etter denne kampen – vi får håpe den neste manageren er like stor fan av Hamilton.

Bury 3-0 Macclesfield Town

Å tape mot Bury borte er ingen skam. Dessverre ble det tre baklengsmål heller enn tre poeng for Kieran O’Hara og hans Macclesfield.

O’Hara ser i det minste ut til å ha gjort det godt i Silkmen-buret, med flere gode redninger som forhindret enda styggere tall.

Apropos stygge tall: Sol Campbells Macclesfield er på nedrykksplass, med fire poeng opp til Port Vale rett over streken.

Milton Keynes Dons 1-0 Crawley Town

Matty Willock var god i sin første kamp fra start for Crawley, og fikk dermed sjansen på nytt her.

Han ble byttet ut i det 64. minutt, men det var ikke fordi han spilte dårlig, men fordi han ikke klarte å fortsette mer. Han skal ha spydd i pausen, men ønsket å fortsette likevel.

Manageren er imponert over Willock, som nok kommer til å få mer spilletid fremover.

Newport County 2-0 Carlisle United

Regan Poole og Newport kan fortsatt drømme om å klare en play-off-posisjon, og da var dette en viktig kamp, siden Carlisle er blant lagene de i så fall bør passere på tabellen.

Poole startet som vanlig i Newport-forsvaret, og de klarte å holde nullen. I tillegg scoret Newport to mål, og nå er det bare fem poeng opp til Forest Green på play-off – og Newport har én kamp til gode på de fleste lagene over seg.

Poole har generelt imponert etter Newport-returen.

Oldham Athletic 1-1 Stevenage

Paul Scholes er nok ikke helt fornøyd med hvordan det har gått i Oldham hittil – spesielt misfornøyd er han nok med overtidsmålene imot. Her ble enda en seier spolert av et mål helt på slutten.

Zak Dearnley spilte hele kampen for Oldham, og etter det vi kan lese på nettet ser det ut til at han hadde en ganske OK kamp selv om han ikke havnet på scoringslista.

Andre:

  • Fulham har skiftet manager, men det betydde dessverre ikke spilletid for Timothy Fosu-Mensah denne helga heller.
  • Axel Tuanzebe (Aston Villa) og Cameron Borthwick-Jackson (Scunthorpe) er fortsatt ute med skader. Det samme er Demetri Mitchell, som har tatt farvel med Hearts, og som sannsynligvis ikke kommer til å omtales i utlånsspalten mer denne sesongen.
  • Joel Pereira (Kortrijk), Callum Whelan (Port Vale), Tom Sang (AFC Fylde) fikk ikke spilletid denne helga.
Powered by Labrador CMS