Holdt nullen i nok en toppkamp

DE UTLÅNTE: Seks United-spillere har vært i aksjon denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan de utlånte har gjort det denne helga.

West Bromwich Albion 0-1 Sheffield United

Dean Henderson og Sheffield United vant hjemme mot Middlesbrough – en av opprykksrivalene – sist helg. Siden det har de vunnet 4-0 mot nedrykkstruede Reading, før de denne helgen skulle møte enda en av opprykksrivalene – denne gangen på bortebane.

Det endte med en sterk 1-0-seier, og Henderson holdt altså nullen igjen. Lokalavisa gir ham karakteren 9 for innsatsen, og trekker spesielt frem en matchvinnende redning helt på slutten.

Etter kampen var Henderson (som vanlig etter seiere) den som så aller gladest ut.

Plymouth Argyle 5-1 Rochdale

Ethan Hamilton hadde fra sin midtbanerolle scoret i halvparten av sine seks kamper for Rochdale, og var et selvskrevent valg fra start også borte mot Plymouth, i det som er sesongens lengste bortetur for Dale.

Det ble ikke lett for Hamilton & co, og det ble definitivt ikke lettere da de fikk en mann utvist på stillingen 1-1. Plutselig kollapset de helt, og det ble til slutt hele 5-1.

Hamilton spilte hele kampen, men virker ikke å ha utmerket seg veldig denne gangen.

Bury 3-1 Oldham Athletic

Zak Dearnley spilte de første 75 minuttene da Oldham tapte mot nabo Oldham.

Bury var soleklare favoritter på grunn av deres prestasjoner i det siste, men Oldham tok ledelsen, og så lenge ut til å kunne sikre seg poeng på Gigg Lane, men så snudde Bury det i minuttene før Dearnley ble byttet ut, før de senere slapp inn enda et mål.

Dearnley skal ha bidratt med et flott løp på høyresiden, og et brukbart innlegg, men ser ikke ut til å ha vært spesielt farlig når han fikk muligheten. Vi får håpe det snur for Dearnley, Scholes & co snart.

Crawley Town 1-1 Macclesfield Town

To United-spillere startet dette oppgjøret.

Vi hadde ventet at Kieran O’Hara som vanlig ville starte for bortelaget, men i tillegg fikk Matty Willock sjansen fra start for hjemmelaget.

Det stod lenge 1-0 til bortelaget, som virkelig trenger poeng i kampen om å unngå nedrykk, men mot slutten utlignet hjemmelaget.

På det tidspunktet var Willock allerede byttet ut, men han fikk i det minste spille over 70 minutter denne gangen.

Willock fikk gult kort for filming i en situasjon der enkelte mener det burde vært straffespark – vi tar et forbehold om at det var hjemmesupportere som mente det. Han får ellers mye ros for innsatsen sin, så at utligningsmålet kom først etter at han ble byttet ut, betyr nok ikke at Willock var et problem av den grunn.

Milton Keynes 2-0 Newport County

Regan Poole spilte som vanlig fra start i Newport-forsvaret.

En tøff bortekamp for Newport, som har vært bra defensivt etter at Poole kom inn, men i denne kampen ble hjemmelaget for sterke.

Poole var nære ved å få en målgivende pasning da han slo et innlegg som to av medspillerne nesten kom på, men det var ikke Newports dag.

Andre:

  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Fulhams tropp da de tapte mot London-rival West Ham fredag kveld.
  • Demetri Mitchell har gjennomgått en kneoperasjon, og blir nok ikke å se på banen for Hearts på en stund. Det var i en cupkamp hvor han storspilte, med både mål og målgivende, at han pådro seg denne skaden.
  • Apropos skade på forsvarsspillere: Axel Tuanzebe mangler fortsatt for Aston Villa, mens Cameron Borthwick-Jackson også er skadet, og han var ikke med da Scunthorpe spilte 1-1 hjemme mot Doncaster.
  • Callum Whelan var ikke i Port Vales tropp borte mot Cheltenham.
  • Tom Sang var ikke i AFC Fyldes tropp i FA Trophy-kampen mot Barnet.
  • Joel Castro Pereira var ubenyttet reserve da Kortrijk vant 6-2.
  • James Wilsons Aberdeen vant 2-0 på bortebane, men Wilson ble sittende på benken hele kampen.
Powered by Labrador CMS