Hamilton ble matchvinner

DE UTLÅNTE: Hamilton matchvinner og viktig seier for Henderson.

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oppsummering av de utlånte fra denne helgen.

Kilmarnock 1-2 Heart of Midlothian

Demetri Mitchell startet kampen på benken, men fikk litt over 20 minutter på den venstre vingbacken mot slutten av kampen.

Hearts ledet allerede, og det skjedde ingen forandringer i resultatet med Mitchell på banen, selv om han ifølge Edinburgh Evening News var nære ved å sette inn 3-1.

De gir ham karakteren 6 for innsatsen, og skriver at han gjorde en god forsvarsjobb.

Kilmarnock er blant lagene som er nærmest Celtic på tabellen, så dette var en sterk borteseier av Mitchell & co. Nå er de bare tre poeng bak Kilmarnock igjen, etter at en total formsvikt (mye grunnet skadekrise) lenge så ut til å spolere hele sesongen.

Crystal Palace 2-0 Fulham

Timothy Fosu-Mensah fikk endelig spilletid igjen etter å ha vært helt ute i kulda. Han fikk en halvtime på banen mot gamle lagkamerater, og som de fleste andre fikk han en svak karakter av Football.London etter et skuffende tap – karakteren 4. Han skal ha vært ok defensivt, men burde kommet til flere innlegg.

Fulham har nå sju poeng opp til trygg grunn.

Sheffield United 2-0 Bolton Wanderers

Dean Henderson hadde en ganske rolig dag i mål da Sheffield United vant 2-0 mot Bolton.

Sheffield Star gir ham karakteren for innsatsen, og trekker frem at balldistribusjonen var god, og at han hadde en god og avgjørende inngripen da Magennis ble spilt gjennom for bortelaget.

Tre poeng kommer godt med for Henderson & co i opprykkskampen i Championship.

Walsall 1-2 Rochdale

Ethan Hamilton scoret i debuten for et Rochdale som sliter langt nede på tabellen på nivå tre, og i dag slo han til med nok en scoring.

Forrige gang var det et trøstemål, men denne gangen ble han matchvinner med scoringen sin, og den sender Rochdale helt opp på 18. plass. Dale ville vært på 22. plass uten scoringen.

Grimsby Town 3-0 Newport County

Det ble ingen hyggelig dag for Regan Poole & co på Blundell Park.

Grimsby vant hele 3-0, så forsvaret fungerte nok ikke helt som det skulle, men ellers har vi foreløpig lite info om hvordan vår mann gjorde det.

Mansfield Town 3-1 Macclesfield Town

Kieran O’Hara klarte ikke å hindre Macclesfield i å vinne 3-1 mot hans Macclesfield.

På det første målet måtte han gi retur (fra et skudd av ex-red Nicky Ajose, for øvrig), uten at vi foreløpig vet noe om han gjorde en dårlig innsats verken i den situasjonen eller i forbindelse med de andre målene.

Han skal ha gjort en svært god redning på stillingen 2-1, men uansett ble det 0 poeng, og det er fortsatt to poeng opp til trygg grunn.

Hibernian 1-2 Aberdeen

James Wilson startet på benken, men spilte mesteparten av denne kampen. Han kom inn som innbytter i det 19. minutt etter en skade.

Stillingen var 1-1 da han kom inn, og det endte med seier for Aberdeen, men Wilson scoret ikke. Han var dog nære ved noen anledninger. Forhåpentligvis tar han sjansene neste gang.

Andre:

  • Været i England gjør at enkelte kamper har blitt utsatt. Det har blant annet gått ut over Oldham (Zak Dearnley), Port Vale (Callum Whelan) og AFC Fylde (Tom Sang).
  • Axel Tuanzebe er fremdeles skadet, og var ikke med da Aston Villa spilte borte mot Reading. Cameron Borthwick-Jackson skadet seg nylig for Scunthorpe også, og var ikke med i lørdagens bortekamp mot Barnsley.
  • Matty Willock var ubenyttet reserve da Crawley klarte 1-1 borte mot Bury.
  • Joel Pereira ble sittende på benken hele kampen da KV Kortrijk vant 2-1 hjemme mot Lokeren etter å ha avgjort rett før slutt.

 

Powered by Labrador CMS