Holdt nullen under ny manager

DE UTLÅNTE: God start for Tuanzebe i Dean Smith-æraen.

Publisert Sist oppdatert

Noen av våre utlånte har vært i aksjon – her kan dere lese hvordan det har gått med dem.

Aston Villa 1-0 Swansea City

Axel Tuanzebe spilte hele kampen da Aston Villa vant 1-0 hjemme mot Swansea.

Dette var første kampen under nyesjefen Dean Smith, som har tatt over for Steve Bruce. Da var det selvsagt gledelig å se Tuanzebe få tillit på stopperplass, og ikke minst at det endte med at Villa holdt nullen.

Birmingham Mail får Tuanzebe karakteren 7 for innsatsen, og avisa skriver at han holdt seg tett på stopperkollega James Chester, og at han lyttet godt til forsvarssjefens råd. I tillegg nevnes det at Tuanzebe brukte tempoet sitt til å komme seg ut av noen vanskelige situasjoner.

Aston Villa er fortsatt på nedre halvdel av tabellen, men med tre poeng mer ville Villa vært på play-off.

NY TUANZEBE-SJEF: Dean Smith, tidl. Brentford.

Derby County 2-1 Sheffield United

Det hadde ikke en gang gått 20 sekunder før ballen lå i målet bak Dean Henderson. Å gi vår mann skylda for det baklengsmålet, ville uansett vært rart, men at det var en sjokkstart fra Derby var det uansett ingen tvil om.

Sheffield United utlignet før pause, men i det 77. minutt scoret Jack Marriott målet som sikret Derby tre poeng – heller ikke denne gang var det snakk om dårlig keeperspill på noen måte. Henderson & co er uansett fortsatt på direkte opprykksplass, kun bak Tony Pulis’ Middlesbrough.

Henderson hadde noen svært gode redninger i løpet av oppgjøret, og belønnes med karakteren 8 av Sheffield Star.

Wycombe Wanderers 3-2 Scunthorpe United

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen da Scunthorpe tapte mot Gareth Ainsworths Wycombe.

Det var et skuffende tap for Irons, men det ser ikke ut som om vår mann lastes for det som skjedde.

Lokalavisa gir CBJ karakteren 6 for innsatsen, etter at han løste utfordringen Paris Cowan-Hall på OK vis.

Heart of Midlothian 2-1 Aberdeen

Det var klart for United-duell på Tynecastle, og den gikk serieleder Hearts seirende ut av.

The Scotsman gir Demetri Mitchell karakteren 7 for innsatsen, og trekker frem at han fra venstrebacken kom med gode offensive bidrag i tillegg til at han hadde noen gode taklinger.

James Wilson returnerte fra skade, og spilte de første 75 minuttene for bortelaget Aberdeen. Rett før han ble byttet ut, bommet han på en stor sjanse til å utligne.

Akkurat det er nok uansett Mitchell svært fornøyd med – Hearts topper fortsatt tabellen, tre poeng fremfor Celtic og Kilmarnock. Nå venter Dundee på Dens Park på tirsdag, før det i helga er ligacupsemifinale mot Celtic på Murrayfield. Midtuka etterpå blir ikke mindre interessant: Da er det Edinburgh-derby mot Hibernian hjemme på Tynecastle.

St. Mirren 1-2 Kilmarnock

Matty Willock spilte de første 72 minuttene av hjemmetapet mot Kilmarnock.

St. Mirren har tapt fire ligakamper på rad, og ligger rett over Dundee som innehar sisteplassen.

Det virker som om flere supportere er fornøyd med Willocks innsats i dette oppgjøret:

Ellers:

  • Timothy Fosu-Mensah er fortsatt ute med en skulderskade for Fulham, og var ikke involvert i bortekampen mot Cardiff. Kanskje kommer han ok fra akkurat det, og sementerer plassen sin ytterligere, for å slippe inn fire mål i Cardiff er fryktelig svakt av Fulham. Nederlenderen skal ikke være så langt unna en retur, heldigvis.
  • Kieran O’Hara gikk glipp av forrige Macclesfield-kamp på grunn av landslagsoppdrag, og da han kom tilbake nå ble han benket. For O’Haras del var det slik sett kanskje ikke helt heldig at Macclesfield vant 2-1 mot Carlisle, men sannelig trengte de seieren: Dette var årets første ligatriumf – på 14. forsøk! Silkmen er fortsatt nederst, men håpet er tent.
  • Vitória Setúbal avanserte søndag i cupen mot Armacenenses, men Joel Castro Pereira satt på benken hele oppgjøret.
Powered by Labrador CMS