Henderson og Mitchell vant United-duellene

Dean Hendersons Sheffield United smadret Tuanzebes Aston Villa, mens Demetri Mitchell brassesparket ballen i tverrliggeren da serieleder Hearts slo Matty Willocks St. Mirren.

Publisert Sist oppdatert

Sju av våre utlånte har vært i aksjon denne helga.

Brighton & Hove Albion 2-2 Fulham

Timothy Fosu-Mensah startet igjen som høyreback for Fulham mot Uniteds overmenn, og det så lenge ut til å gå veldig bra.

Fulham gikk opp i en 2-0-ledelse, og så ut til ha kontroll, men to mål fra Glenn Murray (det siste på straffespark) gjorde at det endte med ett poeng til hvert av lagene.

Fosu-Mensah skal ha vært angrepsvillig igjen, men virket å ha slitt litt mer i denne kampen enn sist.

Sheffield United 4-1 Aston Villa

Det var klart for United-duell mellom Dean Henderson og Axel Tuanzebe, og det ble rått parti i favør Hendersons Sheffield United.

Det hadde nok mer med helt andre faktorer enn hvem som er den beste spilleren av de to, selv om Dean Henderson faktisk skal ha bidratt med en målgivende pasning til 2-0-målet.

Aston Villa har hatt en litt skuffende sesonginnledning, om enn brukbar rent poengmessig, og Steve Bruce er under press – det virker slettes ikke usannsynlig at han nå får sparken etter å ha blitt rundspilt av klubben han avsluttet spillerkarrieren i (pluss startet managerkarrieren i), selv om timingen i så fall er litt dårlig siden han signerte spillere så sent som fredag.

Tuanzebe ble byttet ut i det 63. minutt da Villa skulle satse mer offensivt. Henderson spilte hele kampen, og virker ikke å ha hatt det spesielt travelt.

Birmingham Mail gir Tuanzebe karakteren 5 etter kampen, noe som er best i forsvarsrekka.

Crewe Alexandra 3-0 Macclesfield Town

Kieran O’Hara ble straffehelt i midtuka etter å ha reddet tre straffespark i straffekonkurransen som sendte Macclesfield videre i ligacupen, men her måtte han se tre baller havne i nettet bak seg.

Det virker ikke å ha vært O’Haras feil – det virker snarere som om det fort kunne vært mer uten ham.

Macclesfield har hatt en fryktelig start på returen til Football League, og står med to poeng på seks kamper.

Heart of Midlothian 4-1 St. Mirren

Demetri Mitchell fikk sin andre debut for Hearts på hjemmebane mot St. Mirren, og det endte med en storseier.

Matty Willock startet oppgjøret for St. Mirren, men ble byttet ut i det 74. minutt (stillingen var da allerede 4-1).

Mitchell spilte den første timen, og spilte som venstrekant. Der skal han raskt ha begynt å skape store problemer for St. Mirren-høyrebacken Lee Hodson, ifølge The Scotsman.

Det ble ikke mål for Mitchell, men han var svært nære – han hadde nemlig et brassespark som sendte ballen i tverrliggeren! Uansett en positiv start igjen for Mitchell.

Hearts topper for øvrig tabellen i Skottland. Hvor lenge kan det vare, tro?

Belenenses 0-0 Vitória

Joel Castro Pereira fikk på ny sjansen i Vitória-buret mot Belenenses.

Hjemmelaget hadde startet sesongen best, og var kanskje knepne favoritter siden de i tillegg var på hjemmebane, men de klarte aldri å overliste vår mann.

Forhåpentligvis blir det vanskelig for Cristiano, som startet de første kampene av sesongen i stedet for Pereira, å ta over igjen plassen i buret.

Andre:

  • Cameron Borthwick-Jackson kom ikke med i Stuart McCalls første kamptropp som Scunthorpe-manager (1-1 borte mot Accrington). McCall sa på forhånd at det var én spiller som var usikker med skade, men det er foreløpig uklart om det er snakk om Borthwick-Jackson, eller om McCall bare ikke ønsket å bruke United-spilleren.
  • James Wilson var ikke med i Aberdeen-kamptroppen på grunn av en skade. Dons fikk en tidlig utvisning, og tapte 0-2 hjemme mot Kilmarnock.
Powered by Labrador CMS