«Rød Ridder» står frem

Fred "Betfred" Done er en av "The Red Knights".

Publisert Sist oppdatert

Bookmaker og mangemilliardær Fred Done er en av de hittil anonyme medlemmene av "The Red Knights", konsortiumet av rike United-fans som har satt seg som mål å kjøpe opp klubben de har fulgt i alle år. Det er Manchester Evening News som skriver dette idag.

Done, som inntil starten på inneværende sesong var Uniteds offisielle "betting-partner", har blitt stadig mer urolig over måten Glazer-familien, klubbens nåværende eiere, driver Manchester United.

Så sent som i forrige måned uttalte Done følgende til MEN:

– Slik jeg ser det, har ikke Glazer-familien plassert noen verdier inn i klubben siden de tok over kontrollen (i 2005; red.anm.).

– Når de en dag bestemmer seg for å sope inn penger ved å selge, vil de etterlate seg en klubb som vil være i dårligere forfatning enn da de overtok.

– Hvis vi ikke passer oss kan vi komme til å ende opp som Portsmouth, en klubb som ser ut til å være på vei mot administrasjon.

Ifølge Crain's Manchester Business uttalte Fred Done også at han ikke ville ha noe å gjøre med obligasjonene som ble lagt ut i et forsøk på å lokke frisk kapital til nedbetaling av deler av klubbens enorme gjeldsbyrder.

– Som investeringsobjekt betraktet ville jeg ikke en gang tatt i dem med ildtang, lød Dones nådeløse dom.

Powered by Labrador CMS