Ryktesaker, uke 31

Lagkamerat føler seg sikker på at Vidal blir i Juventus.

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 3. august:

21.30: Ogo Obi kan bli United-spiller på permanent basis etter å ha imponert på prøvespill i sommer. 16-åringen scoret tre mål på fire kamper i Milk Cup, og The Mirror skriver at United skal være interesserte i å tilby ham en kontrakt. Avisen skriver at Watford vil ha krav på en kompensasjon på rundt 1,3 millioner kroner.

19.15: Giorgio Chiellini føler seg sikker på at Arturo Vidal blir værende i Juventus.

– Jeg er overbevist om at Arturo Vidal blir hos oss, uttalte han ifølge Manchester Evening News.

15.50: Corrierre dello Sport skriver at Juventus ønsker seg Nani og Jávier Hernández i en byttehandel for Arturo Vidal. Sistnevnte har lenge vært koblet til England, mens to de to United-spillerne ikke virker å være i Louis van Gaals førsteellever.

12.50: Thomas Vermaelen har lenge vært koblet til Manchester United. Den venstrebeinte midtstopperen er ikke førstevalg i Arsenal, men Louis van Gaal skal ha vurdert belgieren som et meget godt alternativ til den bakre stoppertreeren. Nå skriver imidlertid The Mirror at Arsène Wenger angivelig nekter å forsterke den røde rivalen fra Manchester, og at Vermaelen i stedet kan havne i Barcelona, som er på desperat stopperjakt. Vermaelen har kun ett år igjen av kontrakten med Arsenal, og kan dermed forlate klubben gratis neste sommer om en overgang ikke går i orden før den tid.

12.45: Metro skriver at Ángel di María fremdeles er et overgangsmål for Manchester United. Rapportene de siste ukene har hevdet at PSG har vært i førersetet i kampen om argentinerens signatur, men United skal ikke ha gitt opp håpet om å hente Real Madrid-spilleren. De må imidlertid forberede seg på å få konkurranse fra ytterligere en beiler – Bayern München.

12.25: Flere medier melder at Marouane Fellaini skal være stadig nærmere en låneovergang til Napoli. Belgieren skal ikke være en del av Louis van Gaals planer kommende sesong, og kan forsvinne ut på lån i håp om at verdien hans skal øke i takt med forbedrede prestasjoner. The Mirror skriver imidlertid at den belgiske landslagsspilleren kan bli for dyr for Napoli, og at det kan bli aktuelt for United å betale halve lønna til den hårrike midtbanespilleren.

Lørdag 2. august:

15.16: Wilfried Zaha skal ha reserveløsninger dersom Louis van Gaal ikke vil gi ham sjansen på Old Trafford. Daily Mirror skriver at unggutten som kom fra Crystal Palace for ett og et halvt år siden er blitt enig om de personlige betingelsene med hele tre Premier League-klubber. West Ham, Queens Park Rangers og gamleklubben Crystal Palace kan dermed være neste stoppested for Zaha. Les mer om det her.

14.18: Her er Jonas Giævers (@chegiaevara) tolkninger av den chilenske avisen El Mercurios budskap om Arturo Vidal:

  • Samtalene med Arturo Vidals agent, Fernando Felicevich, har tatt et ytterligere steg.
  • Felicevich er i Storbritannia i sammenheng med en avtale om Cardiffs Gary Medel, og at han i tillegg vil prate med United mens han er der.
  • Det forventes også at Felicevich vil formidle Juventus’ krav til United, og at et formelt bud han komme i løpet av helgen.
  • Den chilenske avisen siterer også en rekke britiske og italienske medier som hevder at en avtale kan gå i boks i løpet av helgen.

12.35: The Daily Mail melder at Diego Simeone og Atlético Madrid skal ha Shinji Kagawa i kikkerten. Den spanske hovedstadsklubben vurderer angivelig japaneren som et alternativ til Arsenals Santi Cazorla, som kan se ut til å tilbringe nok en sesong på The Emirates. Du kan lese saken til Daily Mail her.

09.40: Ifølge spanske Sport, vil PSG komme til enighet med Real Madrid om Ángel di Marías tjenester innen tirsdag. Du kan lese mer om det her.

00.05: Ikke akkurat nytt, men greit å få info fra journalister som jobber tett mot United. The Times-journalist James Ducker er en av dem som følger United tettest, og han skriver i en sak til lørdagsavisa at United fortsatt er interessert i Arsenals Thomas Vermaelen og Borussia Dortmunds Mats Hummels.  Ifølge Ducker kommer Van Gaal til å kjøpe én eller to midtstoppere, og det er viktig for ham å få inn en venstrebeint midtstopper.

Fredag 1. august:

15.45: Arsene Wenger innrømmer nå at Thomas Vermaelen kan være på vei bort fra Arsenal. Les mer her.

12.20: – Arturo Vidal kommer til å forlate Juventus, sier italiensk agent, ifølge denne saken i The Mirror.

08.40: talkSPORT hevder at Atletico Madrid har festet blikket i Shinji Kagawa, og at Louis van Gaal er villig til å lytte til bud på japaneren. Les her.

07.45: De fleste har kanskje fått det med seg allerede, at MEN-journalist Rob Dawson i går svarte på spørsmål fra avisene lesere, blant annet om Uniteds spillerjakt. Arturo Vidal var naturlig nok et hett tema, og Dawson svarte slik: – Jeg kan bare gjengi det som United sa til meg, at vi ikke bør ha for store forventninger. Klubben har verken vært i kontakt med ham eller Juventus, og har inntrykk av at det er spilleren og agenten hans som  holder liv i spekulasjonene.
Videre sa Dawson at Daley BlindThomas Vermaelen og Mats Hummels er potensielle mål, mens Marouane FellainiNaniAnderson, Shinji Kagawa og  Javier Hernandez kan være på vei bort. Med andre ord: Ingenting nytt.

00.05: Den italienske fotballagenten Andrea D’Amico sa torsdag kveld til Sky Italia at han trodde at Paul Pogba eller Arturo Vidal kom til å forsvinne fra Juventus i sommer, og trodde mest at det ble Vidal. Agenten mente at et bud på om lag 40 millioner euro ville være vanskelig å avslå for «den gamle dame». Det er ingen hemmelighet at United har vært sterkt koblet til Vidal den siste tiden.

00.01: Daily Mirror melder torsdag kveld at Mats Hummels likevel kan ende i United. Tro det den som ønsker.  Ifølge avisas Alan Nixon så skal United og Dortmund nærme seg enighet om en avtale vært 20 millioner pund. Dortmund vil leie inn et Liverpool-talent for å dekke over tapet av Hummels. Les saken her.

Torsdag 31. juli:

17.25: Southampton står fullstendig ribbet igjen etter spillerflukten denne sommeren. Følgelig er laget fra sørkysten avhengige av å forsterke stallen, og nå melder Sky Sports at Ronald Koeman og co skal ha Jávier Hernández i kikkerten. Meksikaneren skal være misfornøyd med tilværelsen etter mangelen på spilletid forrige sesong, og er en av flere spillere som har blitt koblet hyppig vekk fra Old Trafford.

Samtidig hevder Corriere dello Sport at Chicharito skal ha uttalt seg positivt med tanke på en overgang til italienske Inter.

– Inter er en stor klubb, og dersom jeg hadde fått et tilbud ville det blitt vanskelig å si nei, sa meksikaneren ifølge den italienske avisen.

15.30: Napoli-eieren bekreftet at de er interessert i Marouane Fellaini.  – Ja, Fellaini er en av midtbanespillerne vi ser på, men han er ikke den eneste. Hårstilen hans kan passe bra her. Jeg liker «løve-håret» hans. Det kan kompensere for det håret Gökhan Inler ikke har…, sier eier Aurelio De Laurentiis  ifølge Daily Mail.

08.30. Det skal ha vært landslagskompis Dries Mertens som har overtalt Fellaini til å ville dra til Napoli, selv om noen har misforstått saken og skrevet at det er snakk om en bytteavtale. Det er det ikke, Mertens er kun blitt brukt fra Napolis side til å fortelle Fellaini hvorfor han bør dra dit.

07.55: – Bare Gud vet hvor fremtiden min ligger, var Chicharitos svar på interessen fra Atletico Madrid og andre, etter onsdagens kamp mot Inter.

07.50: Flere usikre kilder, så ta det med en stor klype salt. Caughtoffside skriver i alle fall at Juventus har akseptert Uniteds bud på 47 millioner pund for Arturo Vidal. Dermed skal det meste være klart for en overgang, ifølge nettstedet. Les saken her.

07.45: Daily Star er rimelig langt ned på lista over de vi stoler på, men skriver at United ønsker 18 millioner pund for å slippe Marouane Fellaini til Napoli. Belgieren skal imidlertid være enig med italienerne, men de ønsker helt et lån før et kjøp. Så får vi se hvordan det hele ender.

Onsdag 30. juli:

19.45: Ifølge Gianluca Di Marzio venter Napoli bare på at Louis van Gaal skal returnere fra USA. Italienerne er ivrige på å få klarhet i situasjonen rundt Marouane Fellaini. Les mer her.

19.35: Sky Sports bekrefter at Atletico Madrid-manager Diego Simeone er interessert i Javier Hernandez (se fra ca. 2.40 ut i denne videoen).

11.30: Ifølge Give Me Sport har Louis van Gaal et ønske om å hente inn en ny forsvarer i løpet av sommeren, og Daley Blind, Mats Hummels og Thomas Vermaelen skal være blant de mest aktuelle for nederlenderen.

08.45: Atletico Madrid bekrefter at de har vært i samtaler med Manchester United angående en overgang for Javier Hernandez, det er britiske Metro som melder dette. Mexicaneren har fått minimalt med spilletid de siste 18 månedene, noe som har ført til at en fremtid i United-trøya ser usikker ut. United skal kreve rundt £15 millioner for spissen, men La Liga-vinnerne skal være interessert i å betale £10 millioner.

Tirsdag 29. juli:

19:00 Kan United signere Hummels og Vermaelen gratis? Daily Express påstår dette. De skriver at Van Gaal og United skal prøve seg på byttehandler med Dortmund og Arsenal, der Kagawa for Hummels og Nani for Vermaelen og de håper selvfølgelig at de to klubbene takker ja. Hvis dette skjer, er det svært god business av Van Gaal og Woodward!

11.25: Vi innrømmer å ha store problemer med å forholde oss til rykteflommen rundt Arturo Vidal. Likevel velger vi å legge ut denne fra forsiden på tirsdagsutgaven av chilenske El Mercurio.  Der hevdes det at spilleren har en «verbal avtale» med United. Påstanden ledsages av opplysningen om at Juventus vil motta $80 millioner (i overkant av £47 mill.) i forbindelse med overgangen.

07.45: Ifølge The Independent skal Louis van Gaal muligens være villig til å lytte til bud på Shinji Kagawa, og dermed synes det klart at japanerens fremtid i klubben henger i en meget tynn tråd. Hans gamle klubb, Borussia Dortmund, sies å ligge best an.

07.40: Det virker mer og mer sannsynlig at Angel Di Maria havner i Paris Saint-Germain. United er nemlig ikke villig til å by over de £63 millionene franskmennene visstnok skal ha lokket med. Les mer her.

07.35: Gårsdagens rykter om at Marouane Fellaini kan være på vei til Napoli, synes å være forsterket. I alle fall har mange – også seriøse The Times, hengt seg på. Jamie Jackson skriver at spilleren selv visstnok er interessert i en slik overgang, men at han ennå ikke har bestemt seg. Samtidig hevder The Mirror at den tidligere Everton-spilleren vil være tilgjengelig for halvparten av de £27 millionene United la ut for ham for mindre enn et år siden.

07.30: Juventus’ adm.dir. Guiseppe Marotta, har gjort det klart at han kun vil selge Arturo Vidal dersom spilleren gir uttrykk for at han vil bort. Bortsett fra det, dukker det konstant opp motstridende meldinger om chilenerens fremtid.

Mandag 28. juli:

19.00: Bare så det er nevnt, så skriver Metro at David Moyes seiler opp som favoritt til å bli Sam Allardyces etterfølger som manager i West Ham. Avisen viser til bettingfirmaet Paddy Power som  holder ham som 2/1-favoritt.

18.45: Ok, da kan vi definitivt stryke Stefan de Vrij fra listen over potensielle United-kjøp:

17.15: Sheffield United skal være interessert i å låne Davide Petrucci. Seks år etter at han ankom Old Trafford fra AS Roma, har den 22 år gamle, skadeutsatte italieneren, fortsatt til gode å spille en obligatorisk kamp for Uniteds førstelag. Han deltok på fjorårets turné til Sør-Afrika og Asia, hvor han kom først erstattet Jessie Lingar mot AmaZulu, og deretter  fikk spille de første 45 minuttene kinesiske Shanghai Shenhua.

14.50: Italienske Sports Mediaset påstår at Marouane Fellaini, sammen med to agenter, har blitt observert i samvær med Napolis direktør. Flere rapporter hevder at belgieren ikke figurerer i Van Gaals fremtidsplaner, og at et salg eller et utlån skal være meget mulig. Ifølge det italienske nyhetsbyrået skal Napoli først og fremst være interesserte i å låne Fellaini den kommende sesongen.

12.30: Selv om Louis van Gaal allerede har uttalt at han er tilfreds med antall spisser han har til rådighet, kobles Edinson Cavani titt og ofte til Manchester United. Den hodesterke uruguayaneren skal angivelig ha vært et av David Moyes’ fremste overgangsmål, men selv om skotten har forlatt sin managerpost, vedvarer ryktene stadig. Nå hevder Marca at det er «mer enn sannsynlig» at Cavani blir United-spiller.

11.20: En såkalt «Daily Star Exclusive» hevder at Ángel di María skal være desperat etter en overgang til Manchester United, etter å ha følt at han ikke lenger er i planene til Carlo Ancelotti.

11.10: Den portugisiske avisen A Bola rapporterer at Arsenal skal være villige til å legge 9 millioner pund på bordet for å hente Nani fra United. Samtidig skriver italienske Il Secolo XIX at også AC Milan følger nøye med på kantspillerens situasjon.

10.50: Ifølge nederlandske De Telegraf skal Stefan de Vrij være svært nære en overgang til Lazio. Overgangssummen skal ligge på rundt 8,5 millioner pund. Forsvarsspilleren har, sammen med blant andre Mats Hummels og Thomas Vermaelen, vært en av flere midtstoppere som har blitt hyppig koblet til United.

08.00: Ryktene rundt Arturo Vidal vil ingen ende ta. I mandagens utgave av La Gazzetta Dello Sport, hevder den italienske avisen at Juventus skal ha mottatt et bud på hele 60 millioner euro fra Manchester United. Videre skriver de at det nå er opp til chileneren selv å bestemme hvor han vil spille kommende sesong.

 

07.55: Det er ny dag, en ny uke, og nye rykter. I løpet av natten har det vært mer aktivitet på ryktebørsen:

Fredy Guarín skal være meget interessert i en overgang til United, og Inside Futbol spekulerer i om det kan være aktuelt å involverte Jávier Hernández i en bytteavtale. Calcio Meracto hevder imidlertid at partene ikke har snakket sammen.

En rekke rapporter hevder at Sheffield United skal være interesserte i å sikre seg Davide Petrucci på lån, mens The Express tror at Wilfried Zaha sin tid som United-spiller nærmer seg slutten.

Powered by Labrador CMS