wangerralf

– Jeg tror at United har gjort et godt valg

Publisert Sist oppdatert

David Wagner jublet som besatt da Young Boys noe overraskende slo United 2-1 da lagene møttes i Sveits i september.

Nå er United likevel videre som gruppevinnere, mens sveitserne på sin side har en sjanse til å nå Europa League-sluttspillet i februar. Da må de vinne på Old Trafford, samtidig som Atalanta samtidig slår Villarreal i den andre kampen i gruppe F.

Skal det gå, må de imidlertid hamle opp med Ralf Rangnicks United.

Young Boys-treneren, som også har en lang karriere bak seg i tysk fotball, mener at han allerede har sett en liten forskjell i hvordan United fremstår.

– Han (Rangnick) har tidligere vist at han er en toppmanager. Han kan utvikle fotballklubber, han kan gi fotballklubber en klar retning og jeg tror at United har gjort et godt valg.

dalotralf3332

– Nå vil de sikkert ta revansje etter den første kampen vi spilte, og vi har allerede etter managerskiftet sett at de har forandret stilen sin litt. Det er litt mer intensitet, de er litt mer frempå og vi må finne løsninger mot det.

– Så hører vi at de kanskje vil gjøre endringer på laget sitt, men hør her, det er Manchester United, verdensklassespillere over hele banen. Det handler ikke bare om førsteelleveren, men de har 20-22 verdensklassespillere som vi skal møte.

– Det meste er derfor veldig klart. De er favoritter, vi er underdogen, men vi aksepterer den rollen og vi ser frem til kampen. Vi vet også at verdens beste spillere ikke vinner hver eneste kamp. Vi håper vi kan gi dem store problemer for så å se hva vi klarer å få ut av det, sier Wagner.

2021-22_burnley_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS