– Utestenges på livstid

West Ham tar affære og lover at de som sto bak angrepet på Uniteds spillerbuss vil bli nektet adgang til klubbens kamper – for alltid.

Publisert Sist oppdatert

I en kunngjøring på sin nettside whufc.com, skriver London-klubben at «dette var en ekstraordinær kveld, full av ekstraordinære øyeblikk foran ekstraordinære fans».

Videre hevdes det at «99 prosent av dem oppførte seg uklanderlig», men at klubben er klar over at det var noen supportere på utsiden av Boleyn Ground som ikke gjorde det. Det resulterte altså i at  Manchester Uniteds spillerbuss ble angrepet og påført skader.

– Det var ikke akseptabelt, og vi vil arbeide sammen med politiet for å identifisere de ansvarlige og utestenge dem på livstid, heter det.

– Bussen ble ikke angrepet!

ds
DAVID SULLIVAN

Ordlyden i kunngjøringen står i grell kontrast til uttalelser fra klubbeier David Sullivan. Overfor BBC Radio Five Live hevdet han at det slett ikke hadde funnet sted noe angrep på Uniteds spillerbuss. Han valgte isteden å klandre gjestene for at avspark ble utsatt med tre kvarter.

– Jeg forstår ikke hvorfor United ikke kunne være her klokken 17. De kunne ha ankommet tidlig. De visste at det ville bli travelt  her. Det er galskap.

– Det var sammenstimlinger i gatene og de klarte ikke å ta seg frem. Det befant seg folk rundt bussen, men den ble ikke angrepet, presterte West Ham-eieren å lire av seg.

Powered by Labrador CMS