– Sikker på at han har formen inne

Tidligere Manchester United-spiller er overbevist om at Wayne Rooney kommer til å prestere i Brasil.

Publisert Sist oppdatert

Det har nærmest vært en heksejakt etter Wayne Rooney i engelske medier den seneste tiden.

Mange har ment at stjernespissens plass i Roy Hodgsons førsteellever er i fare, til tross for at Rooney i manges øyne er en av få spillere i den engelske troppen som er i nærheten av å kalles ypperste verdenklasse.

En som er sikker på at Rooney kommer til å prestere i Brasil, er den tidligere Manchester United-spilleren David Sadler.

– Du snakker med en Rooney-fan, og jeg tror Wayne vil gjøre det veldig bra, uttalte Sadler til ManUtd.com.

– Det har vært litt uroligheter i pressen de siste dagene, men journalistene må gjøre noe for å rettferdiggjøre hvorfor de er der ute og følger England verden over, la han til.

Sadler tror at Rooney nå har VM-formen inne.

– Wayne visste at han trengte et par kamper på å komme i form. Du kan se det her i United hver sesong – i starten av sesongen bruker han gjerne tre-fire kamper før førsteberøringene sitter og han når toppform. Han kommer til å klare seg fint, understreket 68-åringen, og la til:

– Jeg vet at han ikke har vært så god i VM tidligere, men det har vært litt uheldige omstendigheter rundt de tidligere mesterskapene. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra i Brasil.

David Sadler var en anvendelig spiller som kunne spille både i forsvar, på midtbanen og på topp. Han scoret 27 mål på 335 kamper for United, før han forlot klubben til fordel for Preston i 1973.

Powered by Labrador CMS