– Kun oss selv å skylde på

Les reaksjonene fra Uniteds tap mot Stoke her.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte lørdag 2-1 mot Stoke.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

David Moyes:

– Jeg synes vi spilte bra og burde vunnet ut fra sjansene vi hadde. Vi har kun oss selv å skylde på for dette tapet og hadde flere sjanser å score på.

– Stoke startet kampen best, men vi tok gravdvis over og hadde full kontroll før de scoret på frisparket.

– I mine øyne var det aldri frispark til Stoke.

– Det var en vanskelig kamp med vanskelige omstendigheter. Uansett hadde vi nok sjanser til å ihvertfall få uavgjort og har kun oss selv å skylde på.

– Det var et bra mål av Robin van Persie, og vi pratet i pausen om å presse på for å snu dette. Vi gjorde alt for å få vinnermålet og mål som Adam scoret i dag er vanskelig å forsvare seg mot.

– Phil Jones og Jonny Evans er ok. Phil Jones fikk en hoderystelse, men etter undersøkelser på sykehuset var det ingenting alvorlig. Jonny Evans fikk en leggskade. De første undersøkelser tyder på at begge er ute en stund.

 Ashley Young:

– Jeg synes vi har uflaks i dag når du ser på alle sjansene vi skapte. Vi hadde to-tre sjanser som vi burde scoret på i dag.

– Stoke var heldige. Førstemålet er de heldige på og Adams mål er ut av en egen verden.

– Det var skuffende å miste to forsvarspillere før pause. Vi pratet i pausen om å gå hardt ut i 2.omgang for å få det første målet og prøve å vinne kampen. Det klarte vi ikke og er selvfølgelig skuffet.

– Vi hadde alltid troen på at vi kunne snu dette. Selv etter at Stoke gikk opp til 2-1, vi spiller til dommeren blåser.

– Vi tar det positive med oss i dag inn til neste kamp og håper vi er heldigere neste gang foran mål.

Mark Hughes:

– Dette var et stort resultat for oss. Vi spilte veldig bra i dag. Før kampen var jeg redd for at onsdagens tap, der vi også spilte veldig bra, skulle ha en effekt på dagens kamp. Det hadde den heldigvis ikke.

– Vi var heldige på første målet. Vi hadde flaks i dag, noe som vi ikke har hatt så mye av de siste ukene. Det er mye som ikke har gått vår vei i de siste, så vi føler vi fikk som fortjent i dag.

– Charlie Adams mål var utrolig. Vi blir ikke overrasket lenger da vi vet at han har kapasitet til å score slike mål fra den type distanser. Et fantastisk mål i mine øyne.

– Vi var ikke overrasket over at Manchester United stilte så sterkt som de gjorde, det forventet vi. Men vi klarte å demme opp for dette.

– Det er en jevn liga. Med denne seieren klatret vi fra 18.plass til 11.plass, utrolig jevnt.

– Vi bryr oss kun om oss selv nå, gjør en god kamp i dag og skal bygge videre på denne seieren. Er vel første gang Stoke har vunnet mot Manchester United på Premier League-nivå.

– Jeg spilte nok sist Stoke slo United, så det sier jo litt om hvor lenge det er siden.

Powered by Labrador CMS