Tar med seg det positive

Moyes så flere lyspunkter i kampen mot Singha All Star XI.

Publisert Sist oppdatert

Skotten innrømmet at 1-0-tapet mot Singha All Star XI var langt fra bra, men poengterte at det kun var starten på en lang sesongoppkjøring, og at kampen bar preg av å være fullstendig betydningsløs.

Spesielt fornøyd var Moyes med spillernes fysiske tilstand, samt debutantene Adnan Januzaj og Wilfried Zaha, som begge imponerte stort i Thailand.

Moyes ble spurt om han anså overraskelsestapet som et dårlig tap.

– Jeg håper ikke det! Hvis jeg først skal tape noen kamper er jeg fornøyd med å tape slike kamper. Det er pre-season, svarte den skotske manageren til MUTV.

Singha All Star XI v Manchester United

Sir Alex Fergusons arvtaker lot Adnan Januzaj få sjansen fra start, og slapp også innpå Wilfried Zaha et kvarter ut i den andre omgangen. Sistnevnte var nærmest scoring da han avsluttet i stolpen.

– Jeg synes Adnan gjorde det veldig bra i dag – han var et pluss for oss. Han var den som pekte seg ut. Det er alltid godt å se at unge spillere tar sjansen når de får den, slik han gjorde i dag. Jo mer han spiller på den måten, jo mer tillit får han, skrøt Moyes.

Singha All Star XI v Manchester United

– Wilfried gjorde det bra og ga oss en ny dimensjon. Vi manglet litt forover i dag – vi hadde ikke mange alternativene etter at Wayne ble skadet. Robin kommer senere, Chicharito er ikke her og Will Keane er skadet. Vi kom litt til kort på grunn av mangelen på alternativer. Men da Wilf kom inn ga han oss det lille ekstra, men hadde ikke marginene med seg til å score på sjansen han hadde, forklarte David Moyes.

– Vi må se hvordan Wilfried gjør det. Vi tok ham med hit for å ham en sjanse. Det er første gang jeg jobber med ham, første gang jeg får sett ham ordentlig, så han kommer absolutt til å være en del av stallen og vi får se hvor vi får plass til ham, la han til.

Alexander Büttner måtte forlate med skade mot slutten av første omgang, og ble erstattet av Rafael. Det så ut til at nederlenderen fikk seg en hamstringsskade, noe Moyes kunne bekrefte etter kampslutt.

– Han følte at det dro litt i hamstringen hans, så vi turte ikke ta noen sjanser med ham, og tok ham av så snart vi kunne, fortalte Moyes.

Til slutt ble United-sjefen spurt om hvordan det var å lede Manchester United for aller første gang.

– Vi var alle ganske avslappet. Vi så fram til kampen. Det var et flott publikum her, mange thailandske Manchester United-supportere, så det var veldig bra. Vi er skuffet over at vi ikke ga dem mer for pengene enn det vi gjorde, men dette er bare starten på en lang sesong, avsluttet David Moyes.

Powered by Labrador CMS