– Har ikke tid til dette

Ron Atkinson tror ikke at man kan gå gjennom en troféløs sesong som United-manager.

Publisert Sist oppdatert

Ron Atkinson advarer David Moyes om at han ikke har tid til en overgangsperiode i Manchester United.

Atkinson, som selv satt i managerstolen på Old Trafford mellom 1981 og 1986, er imidlertid sikker på at Moyes er riktig mann for Manchester United.

Etter lørdagens tap uttalte Moyes at klubben er i en forandringsperiode, og at ting vil ta tid.

Atkinson mener at Manchester United har et voldsomt behov for å hente inn nye spillere.

– Jeg tror ikke United har råd til en overgangsperiode. Man hører ikke Barcelona og Real Madrid snakke om overgangsperioder, fortalte 74-åringen til Sky Sports.

– Det David sannsynligvis mener er at det må skje en utvikling. De trenger to eller tre spillere. På enkelte områder er de ikke gode nok, la han til.

– Det tar kanskje litt lengre tid å få inn de spillertypene enn han hadde tenkt, men jeg tror ikke at man kan ha en overgangsperiode i Manchester United.

Dent tidligere United-manageren tror ikke at man kan ha en troféløs sesong som United-manager.

– Minimumskravet er Champions League-plass og å vinne et trofé, men det må et mirakel til for at United skal vinne ligaen nå, understreket han.

Også Alex Stepney, den tidligere United-keeperen som spilte 433 ligakamper mellom 1966 og 1978, synes Uniteds nåværende spill er pinlig.

– Det er flaut at vi ikke klarer å score mål. Vi har truffet stolpen og tverrliggeren og har fått den klarert på streken, sa han, og la til:

– Vi var klar over at vi ikke hadde tapt på 12 kamper, og plutselig har vi fått disse to kampene på rad, og det var nok ikke forventet.

– Manchester United er ute av tittelkampen, men jeg tror ikke at de er ute av topp 4-kampen, selv om morsommere ting har skjedd, avsluttet keeperlegenden.

Powered by Labrador CMS