Lambert forsvarer Moyes

Aston Villa-manager Paul Lambert mener at enhver manager ville slitt etter å ha tatt over etter Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

Med lang avstand opp til topp fire, og enda lengre avstand opp til førsteplassen, blir det en del kritikk av Manchester United og David Moyes. Søndag møter United Aston Villa i nok en viktig kamp, og Villa-sjef Paul Lambert mener en del av kritikerne overdriver.

– Jeg synes folk lar seg rive med av hvor de er på tabellen. De er fortsatt et godt lag. La oss innse det: Enhver manager som gikk dit ville fått det tøft. Så jeg synes kritikken David har fått er i overkant, sa Lambert ifølge Daily Mail.

Lambert fikk selv mye kritikk i perioder i fjorårssesongen, og David Moyes var ute og tok Lambert i forsvar. Nå uttaler Lambert at han tror Moyes vil bli en suksess.

Chicharito har for vane å finne veien til nettmaskene mot Chelsea. Mandag 26. august kan han få sjansen igjen.
Hernández feirer hat-trick mot Aston Villa i fjorårssesongen.

– Du har ikke en gang råd til å få uavgjort! Det er standarden United har satt de siste 20 årene under Sir Alex Ferguson. Og når de havner under den standarden vil folk si at de er en fallen storhet. Jeg har aldri kjøpt den. Jeg er ganske sikker på at David Moyes vil få det til. En trenger litt tid for å komme i gang.

Lambert kunne også fortelle litt om skadesituasjonen i Aston Villa i forkant av kampen mot United på søndag. Libor Kozak og Antonio Luna er tilbake i trening, mens kaptein Ron Vlaar er tvilsom til kampen. Fabian Delph, som har imponert i det siste, er suspendert.

Powered by Labrador CMS