Imponert over Lambert

David Moyes skryter av hvordan Paul Lambert har klart å få sving på sakene i Aston Villa.

Publisert Sist oppdatert

Fredag skrøt Paul Lambert av David Moyes, og sa at han ikke vet om noen kunne taklet overgangen i United bedre enn Moyes har gjort det. Vår egen manager har tydelig gjensidig respekt for helgens motstander.

Moyes sier at han synes Lambert fortjener skryt for å ha klart å snu situasjonen klubben var i gjennom, og at Lambert høster frukter av å ha inkludert så mange unge spillere fra starten av forrige sesong.

– Paul Lambert introduserte mange unggutter gjennom sitt første år, og det er alltid en vanskelig oppgave. Noen ganger gjør de feil, og de er sjeldent like stabile som de etablerte spillerne.

– Nå har han kommet seg gjennom det verste. Det var en tøff beslutning å ta, og nå sitter han med mange spennende spilleren.

De to  kjenner hverandre godt, og har vært gode kamerater siden de spilte sammen i Celtic, men på søndag legges vennskapet til side, og Moyes akter å få med seg tre poeng hjem til Manchester.

– Jeg er blitt fortalt at Villa Park har vært en fin bane å reise til for United. Jeg husker selv målet Ryan Giggs scoret mot Arsenal der, det er et av de beste minnene jeg har derfra. Og, jeg har alltid likt å dra dit selv, og nå skal vi dra dit og prøve å vise at vi er i form igjen.

Powered by Labrador CMS