To gode nyheter

Nemanja Vidic rekker helgens kamp mot Cardiff, og kan være i ferd med å signere ny kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

United er inne i en tøff periode når det kommer til skader. Alt har skjedd fryktelig fort, og nå er vi uten Michael Carrick frem til jul, mens Phil Jones mest sannsynlig går glipp av de neste to kampene.

I tillegg spiller Marouane Fellaini med beskyttelse på hånden sin, frem til han kan operere den. Når den tid kommer, vil også han være ute i en periode.

Vidic rekker kampen

I slike situasjoner er det godt å få litt gode nyheter også, og i dag skriver Manchester Evening News at Nemanja Vidic, som pådro seg en hjernerystelse i kampen mot Arsenal, er frisk nok til at han kan spille helgens bortekamp mot Cardiff.

Serberen tok telling i sammenstøtet med sin egen keeper, men heldigvis for han, har det vært landslagspause nå, og midtstopperen har fått god tid til å slappe av, og komme seg tilbake på beina igjen.

Moyes vil gi ny kontrakt

– Vidic er sannsynligvis den beste stopperen jeg noen gang har jobbet med. Han er så god, og han er ikke for gammel. Han helt topp, sa David Moyes om spilleren som spilte hvert eneste minutt av de første syv kampene under hans ledelse.

Riktignok hadde Vidic ingen god dag på jobben mot Manchester City, og han gikk glipp av de neste fire kampene på grunn av en skade. Men nå er han skadefri og tilbake i form, noe som gleder Moyes stort.

Så godt fornøyd skal skotten være, at han allerede har en ny kontrakt så godt som klar, dersom Vidic vil forlenge med klubben. Hans nåværende kontrakt løper ut den kommende sommeren.

United har hatt retningslinjer som sier at spillere over 30 år, kun tilbys kontrakter for 12 måneder, men det har blitt gjort unntak for spillere som Ryan Giggs og Ji-Sung Park, og det kan godt hende det skjer igjen.

Allerede i januar kan Vidic selv forhandle med andre klubber, og Juventus skal være svært interessert.

 

Powered by Labrador CMS