– Hva var det jeg sa?

David Moyes er henrykt over at Marouane Fellaini endelig har bevist at han kan være god nok for United.

Publisert Sist oppdatert

Marouane Fellaini er blitt skottens kjæledegge etter at han hentet midtbanespilleren fra Standard Liege til Everton og deretter videre til United. Nå ble det ingen solskinnshistorie for de to på Old Trafford, men mens Moyes har forsvunnet er Fellaini med å gjennomføre et aldri så lite sensasjonelt comeback.

Søndag skriver Moyes en lengre artikkel i Daily Mail om hans forhold til Fellaini hvor han blant annet diskuterer belgierens forvandling i løpet av de to siste ukene.

– Jeg tror han vil være den første til å innrømme at han ikke spilte så bra som han kunne da han fikk sjansen. Men det var en stor forandring for ham, selv om han hadde erfaring fra Premier League, og han kom inn i et lag hvor han ikke spilte med like stor selvtillit som vi hadde ønsket.

“Nå beviser han det jeg alltid har sagt; at han kan bli viktig spiller for United.”

David Moyes

– Nå beviser han det jeg alltid har sagt; at han kan bli viktig spiller for United.

– Jeg har sett ham de to siste kampene og han har vært førsteklasses. Han har hatt en viktig påvirkning på kampene, som er noe du ser etter i store spillere. Jeg tror også han har spilt en viktig rolle i Uniteds oppbygging til Manchester-derbyet.

– Vi snakket sammen da ting var tøft forrige sesong. Men jeg fortalte ham at han kom til å bli en topp United-spiller hvis han bare fortsatte å jobbe hardt, skriver Moyes som videre forteller at det var vanskelig å forlate Fellaini da han fikk sparken, og at han nærmest følte seg ansvarlig for belgierens situasjon.

– Han kan utføre flere jobber i et lag, men jeg tror det hjelper ham å ha en som Daley Blind i en mer defensiv midtbanerolle. I Standard Liege hadde han Steven Defour og Axel Witsel som ga ham muligheten til å gå i angrep, og i Everton hadde han spillere som Phil Neville.

– Så jeg er glad for at han har funnet seg til rette, og han er i ferd med å bli verdsatt for det han er; en utrolig god fotballspiller som definitivt var verdt det.

Her kan du lese hele artikkelen til Moyes!

Powered by Labrador CMS