– Vi kan vinne Champions League

David Moyes tror at United vil være med i kampen om Champions League-triumf.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har ikke imponert i Premier League denne sesongen, men i Champions League har de i det minste levert solide resultater.

Det tyske storlaget Bayer Leverkusen ble slått til sammen 9-2 over to kamper, mens det ble to seirer og to uavgjort i de fire kampene mot Real Sociedad og Shakhtar Donetsk.

Dermed kvalifiserte United seg relativt greit til åttedelsfinalen i Champions League, hvor de fikk det som på papiret kan virke som den svakeste av de åtte gruppetoerne.

David Moyes har et håp om at Manchester United nå kan gå hele veien i Champions League.

– Alle ønsker å vinne den og vi vil forsøke å gjøre det. Jeg har aldri sagt vi kommer til å gjøre det, men vi kommer til å være med i kampen. Lag ønsker ikke å spille mot Manchester United. De vet hva klubben står og hvorfor de har vært så suksessrike. Jeg håper at vi kan spille bra nok til å gå videre til neste runde, og så ser vi hva som skjer derfra, sa han til ManUtd.com.

United-manageren vil imidlertid ikke gå med på at det blir noe enkelt avansement for hans gutter, til tross for at Olympiakos har mistet sin toppscorer, Konstantinos Mitroglou.

– De er veldig gode og har en solid statistikk. De er utvilsomt det beste laget i Hellas, det er det ikke noe tvil om. De har mange greske landslagsspillere som skal til VM, og det kommer til å bli en veldig tøff kamp, uttalte Moyes, og la til:

– Mitroglou var en veldig god målscorer og en viktig spiller for dem. Svekker det dem? Jeg tror at de heller ville hatt ham enn ikke, men sannsynligvis følte de at tilbudet de fikk var godt til å avslå det. Siden da har de hentet inn to eller tre nye spillere, så jeg kan ikke være helt sikker på hvem som kommer til å spille.

Det første oppgjøret mellom Olympiakos og Manchester United spilles tirsdag klokken 20.45 på Georgios Karaiskakis Stadion.

Powered by Labrador CMS