– Vi spilte ikke bra nok

David Moyes mener at Manchester United sviktet både defensivt og offensivt.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag tapte Manchester United 1-2 mot West Bromwich Albion på Old Trafford for første gang siden 1978.

Etter kampen uttalte David Moyes til klubbens offisielle hjemmeside at han følte United hadde kontrollen i enkelte perioder av kampen, men at han ikke var særlig fornøyd sett kampen under ett.

– Vi presterte dårlig og fikk ikke med oss ønsket resultat – det klaffet vel aldri helt for oss, uttalte United-manageren til MUTV.

– Vi manglet intensitet og vilje, og de vant helt fortjent.

– I første omgang hadde vi ballen mye og kontrollerte kampen, men vi skapte ikke nok sjanser. Og da vi gjorde det, klarte vi ikke å utnytte dem godt nok.

– Vi hadde nok av offensive spillere ute på banen, men det klaffet likevel ikke for oss. Jeg er litt bekymret etter dagens kampen, men det er fortsatt mange kamper igjen å spille.

[poll id=»26″]Morgan Amalfitano var mannen som sørget for at bortelaget tok ledelsen på Old Trafford, men Wayne Rooney utlignet kun få minutter senere. Etter 66 minutter scoret Saido Berahino sitt første Premier League-mål samt vinnermålet for West Bromwich.

United har kun vunnet to Premier League-kamper så langt i sesongen, og lørdagens nederlag er deres verste start etter seks kamper siden 1989-90.

David Moyes benyttet også anledningen til å skryte av innbytter Adnan Januzaj.

– Adnan var nervøs i starten, men fikk vist frem mye positivt. Han skapte en eller to sjanser og var uheldig ved å ikke score i sluttminuttene.

Og foran onsdagens Champions League-kamp mot Shakhtar Donetsk har United-manageren følgende beskjed til United-fansen.

– Man kan ikke vinne alle kampene, slik er det bare i fotball. Så støtt laget ditt.

– Dette er en fantastisk klubb med fantastiske spillere, og vi skal gjøre alt vi kan for å få med oss et godt resultat.

Powered by Labrador CMS