En epoke er over

MANCHESTER: United.no møtte Peter Bolton, og fikk høre hva supersupporteren hadde å si om fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Bolton kunne fortelle oss at han satt opptatt på et kurs på morgenen i dag, og at han dermed ikke fikk med seg hva som skjedde med en gang.

– Jeg slo på telefonen min i 10-tiden, og oppdaget da at jeg hadde 15 ubesvarte anrop og 26 tekstmeldinger som ventet meg. Da visste jeg med en gang at noe stort hadde skjedd.

Den ivrige supporteren har vært på så og si alle kampene United har spilt under Ferguson, både borte og hjemme. Han har vært på godt over 1000 hjemmekamper på rad, noe de færreste av oss, om noen, kan matche.

– Det er trist. En epoke er slutt, men for en måte å takke for seg på! Jeg trodde muligens at han kom til å trekke seg i fjor, men han var innstilt på å ta en sesong til, for å kunne avslutte på topp.

Det er stilt spørsmål om timingen for dette, men Bolton synes at dette er et godt tidspunkt å gi seg på, og at klubbens fremtid ser lys ut.

– Han etterlater et fantastisk lag til arvtageren, et lag som har alle muligheter til å dominere engelsk fotball i årene som kommer.

– Nå får vi vente å se hva som skjer. Ting tyder på at det blir David Moyes, og det er et fornuftig valg. Dersom vi hadde valgt Mourinho, hadde vi fått en manager med et perspektiv på 2-3 år, mens Moyes kommer til å tenke mye lenger enn som så, avsluttet Bolton.

Powered by Labrador CMS