Kan rekke derbyet

Wayne Rooney er tilbake i trening etter den stygge hodeskaden han pådro seg på treningsfeltet.

Publisert Sist oppdatert

Rooney fikk et stort kutt i hodet i en duell med Phil Jones, dagen før United skulle møte Liverpool på Anfield. Spissen gikk dermed glipp av det første derbyet under David Moyes, men nå håper han at han rekker tilbake til det neste, når United spiller borte mot Manchester City, neste søndag.

Spiss savnet

I tillegg til Liverpool-kampen, gikk Rooney også glipp av Englands to viktige VM-kvalifiseringskamper, mot Moldova og Ukraina. United tapte til slutt mot Liverpool, etter å ha slitt veldig med å spille seg til store sjanser, men det var ikke bare klubblaget som savnet spissen. I den siste av de to landskampene hadde England kun Rickie Lambert tilgjengelig på topp, ettersom også Danny Welbeck var suspendert for å ha pådratt seg for mange gule kort.

Snart tilbake, men kuttet er fortsatt godt synlig.
(Foto: Twitter) Snart tilbake, men kuttet er fortsatt godt synlig.

Trener alene

David Moyes har foreløpig latt Rooney trene for seg selv, så sjansen for at han blir involvert i helgens kamp mot Crystal Palace, eller neste ukes Champions League-kamp mot Bayer Leverkusen, er nokså liten.

Til tross for at man lenge trodde at Rooney kom til å forlate United i sommer, har han allerede vist seg å være viktig for klubben. I sesongens første kamp mot Swansea, satte han opp to mål på kun tjue minutter, mens han ble kåret til banens beste da United spilte 0-0 mot Chelsea.

En annen nyhet fra treningsfeltet, er at Marouane Fellaini har brukte hele uken sammen med førstelaget, og at belgieren håper på å få sin debut, allerede denne lørdagen, når United tar i mot Crystal Palace på Old Trafford.

 

Powered by Labrador CMS